SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'nanne.kaarre@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Nanne Kaarre
9.5

Apua myymiseen tai ostamiseen
Tilaa ilmainen arvio asunnostasi

Ota yhteyttä

Nanne KaarreFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

044 3435 366

nanne.kaarre@remax.fi

Perustin toimiston keväällä 2014. Valitsin RE/MAXin sen kansainvälisyyden ja raikkaan ajatusmallin perusteella. Ketjun perustajan Dave Linigerin unelma oli vuonna 1973 luoda kiinteistönvälitysliike, jossa kaikki voittavat niin välittäjät, yrittäjät, ostajat kuin myyjätkin. Tästä unelmasta on tullut myös minun unelmani.

Alusta alkaen halusin tarjota parasta mahdollista välityspalvelua, parhaat myyntikuvat, parhaat materiaalit, laajimman näkyvyyden sekä luoda yhteisön välittäjistä, jotka jakavat näkemykseni välitystyöstä sekä sen tasosta.

Ilokseni voin todeta, että olen onnistunut. Toimistomme jokainen yksilö on osa unelmaa, osa yhteisöä ja yhdessä teemme kaikkemme jotta kotisi myynti sujuisi hyvin ja kokemuksenne kodin myynnistä tai ostamisesta olisi onnistunut. Haluamme olla tukena myös myyntiprosessin jälkeen, varmistamme, että kaikki neuvottelut ja tiedot kodistanne on dokumentoitu ja että mahdollisista ongelmatilanteista selvittäisiin neuvottelemalla ilman riitoja. Tämä onkin aina saavutettu.

Tervetuloa tutustumaan toimistoomme, välittäjiimme ja otahan yhteyttä jos haluat saada ylivoimaisen RE/MAX kokemuksen, valjastan kotisi myyntiin parhaan mahdollisen tiimin!


Välittäjästä sanottua

kaikki sujui erinomaisesti, en usko että kukaan välittäjä olisi pystynyt yhtähyvään yhteistyöhön. Välittäjä jopa piti puoliamme, kun pankki hidasteli.Olemme ikuisesti kiitollisia sillä se mahdollisti meille unelmiemme kodin. Arviointi ja ensivaikutelma vastasi täysin ilmoitukseen kirjattuja asioita!
10
Aivan mahtava välittäjä! Tekee työtä ihmisten vuoksi, on läsnä, kuuntelee, kertoo ja auttaa.
10
Kaikki sujui todella hyvin. Asiat sujuivat nopeasti, viesti kulki hyvin. Välittäjä ystävällinen, asiantunteva, aidosti kiinnostunut. Voimme lämpimästi suositella välittäjää ja koko Remaxia
10
Todella ammattitaitoinen. Piti jatkuvasti ajan tasalla talokauppojen tilanteesta.
10
Nannella oli positiivinen ja aktiivinen ote haastavan kohteen myyntiin. Ottihan se aikansa mutta lopulta löytyi oikea ostajaperhe jonka huostaan vanhan huushollin voi luovuttaa ihan luottavaisin mielin. Asuntokaupasta jäi oikein hyvä mielikuva, kiitos siitä.
9
Kaikki sujui ihan hyvin, paitsi asunto ei mennyt kaupaksi. Se oli varmaan markkinoiden tilanteesta johtuva asia, eikä niinkään välittäjästä. En osaa sanoa, miten aktiivisesti asuntoa markkinoitiin tai käytettiinkö aiemmassa kysymyksessä mainittuja välineitä. Ilmoitus ja kuvat olivat hyvin tehty.
9
Kokonaisuus toimi loistavasti.
9
Loistavaa ammattitaitoa välittäjältä! Olemme tyytyväisiä asunnon myyntiin ja voimme suositella Remaxia kaikille.
9
Ensivaikutelma hyvä. Todellisuus hyvä. Aikataulu ok, markkinataloudesta johtuen huono aika kaupan saannille. Yhteystyö hyvä, paitsi ilmoituksen päivityksissä pikkusen "kankeutta". Kokonaiskuva kuitenkin ihan hyvä.
Tatu MyyryläinenMyyjä
8
Hyvin sujui :)
9
Nanne hoiti homman tosi hyvin. Asunnon myynnistä ja kaupoista jäi todella hyvä maku. Voin suositella lämpimästi!
Saara VäntsiMyyjä
9
Hyvä ensivaikutelma. Aikatauluissa pysyttiin. Kokonaiskuva hyvä.
9
Kokonaisuudessa asunnon myynti onnistui todella hienosti. Sen helpommin ei kyseinen iso asia olisi voinut mennä. Se oli ammattilaisten rakentama kokonaisuus ja kun kuuntelee ihmisten tuskailua asunnon myynnissä, niin nyt on oma kohtainen kokemus, että asia voi mennä erittäin hienosti.
10
Välittäjä osasi vastata kaikkiin esittämiin kysymyksiimme ja neuvo tarvittaessa. Tulemme suosittelemaan kyseistä välittäjää muillekin! Go Nanne !!!
Pauli MuttonenMyyjä
10
Jäi hyvä vaikutelma kokonaisuuteen.
9
Prosessi sujui joustavasti. Ainoastaan ensimmäinen yhteydenotto oli haastava kun sain soittaa 3 kertaa ja laittaa viestin ennen kuin sain yhteyden. Muuten Nannen ote oli napakka ja kysymyksiin sai vastauksen viipymättä. Kiitos. t. jarkko ja riikka
Jarkko MetsoOstaja
9
Kaikki toimi erittäin hyvin!Jäi vaikutelma,että minun etujani ajettiin hyvin,varmasti myös myyjän etuja?Yllätyin tällä kertaa hyvin positiivisesti.
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli hyvin ammattitaitoinen ja ensivaikutelma vastasi hyvin todellisuutta. Kaikista asioista on informoitu hyvin. Välittäjällä on ollut erinomainen kyky hoitaa ongelmatilanteita, jotka olivat syntyneet edellisen välitystoimiston kanssa. Pystyin luottamaan välittäjään sata prosenttisesti. Tarpeeni otettiin hyvin huomioon.
Erja KoivistoMyyjä
10
Erittäin positiivinen kuva jäi välittäjästä ja koko myyntiprosessista, kaikki sujui hyvin ja ripeästi.
10
Hei, lyhyesti sanottuna, kaikki sujui erittäin hyvin, ensi kontaktista kauppakirjojen tekoon asti(vajaa kuukausi meni), eipä juuri ollut ongelmia, ainoastaan ostajat piti saada ostamaan asunto, ja siinä välittäjä onnistui täydellisesti, hän Myi asunnon!!
Vesa Tapani HuusariMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste