Jere Kokko
9.5

Apua myymiseen tai ostamiseen
Tilaa ilmainen arvio asunnostasi

Ota yhteyttä

Jere KokkoFinnishEnglish

Myyntineuvottelija

040 759 0073

jere.kokko@remax.fi


Välittäjästä sanottua

Pystyttiin aikataulussa, ja kaikki meni hienosti.
9
Todella mukava välittäjä, yhteistyö sujuvaa ja miellyttävää. Pelkkää positiivista palautetta Jerelle, hyvin hoidettu kaikki!
10
Erinomainen, ammattitaitoinen välittäjä. Oli hyvin tavoitettavissa, oli helppo tehdä yhteistyötä ja sai kaiken tarvittavan informaation. Tuli luotettava kuva.
10
Välittäjä vaikutti osaavalta ja sitä myös olikin. Välittäjä otti asian kun asian hoitaakseen ja hommat sujui mutkitta.
Saija Katariina OllilainenOstaja
9
Kaikki sujui kuin elokuvissa! ☺️☺️☺️ Loistava fiilis jäi!
10
Välittäjä myi asuntoa aktiivisesti pitäen minut ajantasalla. Esittelyt jne oli erittäin joustavasti sovittavissa mitä arvostin eniten. Aion jatkossa käyttää samaa välittäjää myös uudelleen. Välittäjä kohteli ostajaa ja myyjää tasavertaisesti ja saimme kaupat tehtyä hienosti.
10
Jere oli kullanarvoinen, kun myytävänä oli haastavassa henkilökohtaisessa tilanteessani asunto, jossa oli jo pitkään hankaluuksia ja hampaidenkiristelyä aiheuttanut vuokralainen. Jeren erinomainen psykologinen pelisilmä ja kyky toimia rakentavasti haastavienkin ihmisten kanssa "pelasti" pahalta näyttäneen tilanteen, ja kaikki päättyi hyvin: vuokralainen saatiin siististi ulos ja asunto kaupaksi. Jere ei ehkä ollut ahkerimpia välittäjiä pitämään yhteyttä myynnin tilanteesta kuukausien varrella, vaan jouduin joitain kertoja itse hiukan ehkä patistelemaan. Kaikkinensa kuitenkin kultakimpale = olen äärettömän kiitollinen!
9
Jere oli mukava ja loistava kuvaaja.Kaikki meni kuten sovittiin ja kaupatkin syntyivät nopeasti.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste