Juuso Julkunen

Apua myymiseen tai ostamiseen
Tilaa ilmainen arvio asunnostasi

Ota yhteyttä

Juuso JulkunenFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV

0400 653 824

juuso.julkunen@remax.fi

Aloitin RE/MAXilla pari vuotta sitten ja menetin sille sydämeni. Yhteisö joissa rakastetaan sitä mitä tehdään ja heittäydytään siihen 110 prosenttisesti. Aloitin välittäjänä ja luin tiiviisti kiinteistölainsäädäntöä. Suoritinkin LKV-pätevyyden alaa opetellessani.

Minulle avautui mahdollisuus kuvata myyntikohteita, toimistomme yrittäjän kanssa teimme ohjeistuksen miten mielestämme asunnot pitäisi kuvata. Mistä kulmasta, miten kulkuväylät tulisi näkyä ja miten kuvat tukisivat pohjakuvan lukemista ja tilojen hahmottamista. Kuvaaminen vei mukanaan ja olenkin nyt puolitoista vuotta kuvannut koteja RE/MAXilla ammatikseni. Vuosi sitten otimme käyttöön myös ilmakuvauksen ja nyt tarkastankin myytävät omakotitalot myös kuumailmapallo-perspektiivistä.

Tapaan työssäni paljon erilaisia ihmisiä ja perheitä ja teen aina parhaani, jotta kuvani edustaisivat kotia realistisesti ja tuoden sen parhaat puolet esille.

Toimistomme panostus myytäviin asuntoihin on poikkeuksellista ja kannustankin sinua olemaan yhteydessä meihin jos haluat asuntosi myyntiin tehokkaimman mahdollisen myyntitiimin. Tavataan kotinne kuvauksessa!

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste