SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'teemu.kirjonen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Teemu Kirjonen
9.5

Apua myymiseen tai ostamiseen
Tilaa ilmainen arvio asunnostasi

Ota yhteyttä

Teemu KirjonenFinnishEnglishSwedish

Yrittäjä, LKV, rak.ins., PVS, NHS

040 737 1887

teemu.kirjonen@remax.fi

Aito lahtelainen ja ylpeä siitä!

Voin kutsua itseäni paikalliseksi ja alueen erittäin hyvin tuntevaksi kiinteistönvälittäjäksi. Koulutukseltani olen ammattikorkeakoulusta valmistunut rakennusinsinööri ja tästä olen saanut vahvan osaamistaustan välittäjän ammattiin.

Ihmisenä olen rehellinen sekä hyvin ihmisläheinen ja hyvä kuuntelija. En koskaan lupaa kuuta taivaalta vaan puhun suoraan kuten asiat ovat.

Vahvuuksiani ovat erityisesti rakennustekniikan tuntemus, markkinatilanteen aallonharjalla oleminen sekä poikkeuksellisen vahva työmoraali.

Asiakkailta olen saanut erityisesti kiitosta rauhallisesta ja selkeästä sekä yhtä lailla myös ripeästä ja täsmällisestä toiminnastani.

Kun pyydät minut käymään, kerron sinulle realistisen tilanteen asuntomarkkinasta ja kuinka voin auttaa sinua tulevaisuuden suunnitelmissasi.


Välittäjästä sanottua

Myöteinen ensivaikutelma vahvistui prosessin aikana. Välittäjä toimi luotettavasti ja sitkeästi jopa lomansa aikana ja sai kaupat syntymään. Kaupasta jäi hyvä ja kiitollinen mieli, vaikka ensimmäinen ostaja joka olisi tarjonnut pyydetyn hinnan ei saanutkaan lainaa ja ” peli ” alkoi alusta ja lopulta hinta putosi ” kymppitonnin” niin siitä huolimatta se oli ylempi kuin mitä itse alussa esitin ja väilittäjän pitkäjänteisyys ja optimistinen asenne vaikutti mielestäni kaupan toteutumiseen . Olen helpottunut ja tyytyväinen , kiitos !
Kirsti VikmanMyyjä
10
Teemu oli se välittäjä, joka halusi myydä asuntomme. Se erotti Teemun muista kilpailijoista. Homma toimi hyvin ja oli nopeaa. Kiitos Teemulle hyvästä yhteistyöstä!
10
erittäin hyvä vaikutelma välittäjästä. Kaikki meni hyvin niin kuin 0li sovittu. Hyvä mieli kuva, asiansa osaava välittäjä.
10
Kaikki sujui erittääin jouhevasti välittäjän hoitaessa kaikki asiat, meidän myyntipäätöksen jälkeen.
Tuomo KuismaMyyjä
10
Hän oli avoin ja auttavainen esim.tietokoneen käytössä tehdessä kauppoja uudella syseemillä.Toimi asioiden eteenpäin viemisessä avuliaasti.
10
Asiallinen ja mielyttävä sekä kuunteleva henkilö. Juuri sellainen kun välittäjän tuleekin olla.
10
Teemun kanssa on aina miellyttävä asioida, asiat hoituvat ripeästi ja ammattitaidolla.
9
Luotettava, selkeä, asiallinen välittäjä. Ei tuonut liikaa itseään ja saavutuksiaan julki, vaan keskittyi oleelliseen. palvelun kattavuus oli selkeästi esitetty ja toteutui esityksen mukaisesti myös aikatalullisesti. Hinta-arvio oli omaan arvion nähden ylälaidassa. Tuteutunut myyntihinta oli odotuksiin nähden kohdallaan.
9
Ensivaikutelma oli, että onpa miellyttävä, rauhallinen ja kohtelias mies. Ensivaikutelma ei pettänyt koko kauppaprosessin aikana, välittäjä oli ymmärtäväinen ja empaattinen. Aikataulut pitivät todella hyvin ja niistä sovittiin joustavasti ja asiakkaan toiveet otettiin aina huomioon. Sain vastaukset kysymyksiini ja apua digitaaliseen kaupankäyntiin, mikä helpotti suuresti.
10
Asiallinen ja oli tietoinen kohteen tiedoista. Jatkossa voisi oma-alotteisesti kertoa kohteesta joitakin täkyjä. Vaikka kaikille jotakin sellaista että tulisi mielikuva että vain minulle kerrottaisiin joku hieno ominaisuus kohteesta jotamuut ei tiedä
9
Teemu auttoi kaikissa kysymyksissä ja vastasi ajasta riippumatta aina puhelimeen ja viesteihin! Erittäin hyvin hoidettu ja hyvä fiilis jäi!
10
Välittäjän kanssa kommunikaatio sujui hyvin ja asuntokaupat tapahtuivat nopeasti ja vaivattomasti.
9
Teemulla on hyvä asiantuntemus, hyvä markkinointikyky, asiallinen, hyvät remonttiehdotukset ennen myyntiä. Voimme lämpimästi suositella.
9
Teemu oli kaikin puolin ihan ok. Hiukan jäi harmittamaan, että en tiennyt, että kaupantekotilaisuudessa Teemua tuurannut ei hyvän tavan mukaan tuonutkaan viinipulloa ostajalle. Jos olisin tiennyt, olisin itse tuonut.
Lauri LaitilaMyyjä
9
Ensivaikutelma välittäjästä jäi positiivinen, ja huomioi ensi asunnon ostajan tarpeet tiedoissa ja antoi sopivasti tilaa omalle harkinnalle. Informointi tilanteen etenemisestä sujui ongelmitta ja kokonaiskuva toiminnasta ja välittäjästä jäi todella positiiviseksi ja ammattimaiseksi.
Niko HellstenOstaja
9
Teemu on hyvä välittäjä ja kiva tyyppi, jonka kanssa on helppo toimia! Ei moitteita, pelkkää positiivista hänestä sanottavaa! Myyntiaika oli todella pitkä ja kysyi välittäjältä asennetta. Ei helppo case.
Saara LaattaMyyjä
9
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja realistinen, eikä turhaan yrittänyt kaunistella asioita eikä piilotellut mahdollisia epäkohtia kohteessa (joita ei loppujen lopuksi edes ollut). Tuntui, että kaupat oli aina hyvissä käsissä ja välittäjä piti meidät ajan tasalla.
Annika MoisioOstaja
9
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti. Ensivaikutelma oli hieman hiljainen, mutta toisaalta antoi tilaa katsoa kohdetta rauhassa. Välittäjä on ammattitaitoinen työssään ja osaa vastata kaupantekoon liittyviin kysymyksiin. Aikataulussa pysyttiin hyvin ja asiat hoitui ripeästi. Huomaa, että välittäjä on omistautunut työlleen positiivisesti. Jäi positiivinen kuva kokonaisuudessaan.
Aliisa SavolainenOstaja
9
Tosi kiva ihminen, jatka samalla lailla
Teija LinnanmäkiOstaja
10
Teemu hoiti kaikki hommat kiitettävästi. Hän on erittäin miellyttävä ja osaavan tuntuinen persoona.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste