SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'sirpa.kauhanen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Sirpa Kauhanen
9

Apua myymiseen tai ostamiseen
Tilaa ilmainen arvio asunnostasi

Ota yhteyttä

Sirpa KauhanenFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

044 071 2589

sirpa.kauhanen@remax.fi

Olen pitkän välitysalan kokemukseni ansiosta niin monenlaista tilannetta kohdannut, että omaan vahvan lakiteknisen osaamisen. Koulutukseni alalla on kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT sekä LKV-pätevyys. Olen toiminut alalla yli kymmenen vuotta ja tunnen erittäin hyvin Päijät-Hämeen alueen sekä sen hintatason.

Taustaltani olen hoitotyön ammattilainen, niin hoitotyössä kuin välittäjän työssäkin on aina kiinnostanut ihmiset ja heidän auttamisensa. Teenkin työni aina suurella sydämellä. Ystäväni ja työtoverini sanovat, että olen sinnikäs, periksiantamaton ja positiivinen, ehkä siksi minulla on paljon tyytyväisiä asiakkaita.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä kodillesi tehokas kodinmyyntisuunnitelma!


Välittäjästä sanottua

Ostajan oikeuksista välittäminen
8
Olen ollut tyytyväinen kyseiseen välittäjään aiempiakin kohteita myydessä. Häneen voi luottaa ja hänellä on realistinen käsitys myytävästä kohteesta. Ei esiintynyt mitään ongelmia, vaan kaikki sujui hyvin ja sovitusti. Kokonaiskuva kaupasta ja siihen liittyvistä asiosita sujui loistavasti. Olin tietoinen aina missä mennään. Pidän Remaxia luotettavana välittäjänä ja heidän kanssaan on ollut helppo ja mukava toimia. Asiat ovat sujuneet kuten on sovittu.
10
Kaikki sujui niin hyvin kuin tällaisessa aikeahkossa tapauksessa voi.
9
Sirpa erittäin ammattitaitoisena ivälityäjänä oli aivan mahtava ja teki asuntokaupastamme todella helppoa.
Seppo Nevalainen jkpOstaja
10
Kokonaisuudessaan ihan hyvä kokemus, mutta kaikkiin viesteihini en saanut vastausta. Olisimme halunneet auttaa myynnin suhteen, mm. tekemällä pientä remonttia, mutta niihin kyselyihin minulle ei vastattu. Lopputulos oli kuitenkin hyvä.
8
Esimerkillistä toimintaa kautta linjan
9
Kaikki hoitui erittäin hyvin. Olemme hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun.
Johanna Tellervo TurunenMyyjä
9
Kaikki sujui loistavasti!
10
Aito ja luotettava, jalat maassa -tyyppi. Valitsisin Sirpab välittäjäksi myös seuraavaan kohteeseen.
10
Tarvitsimme ja etsimme uutta kotia ja välittäjä otti tämän huomioon ja pyrki selvästi meitä auttamaan siinä. Positiivinen ensivaikutelma - vaikutelma säilyi loppuun saakka. Aikataulut täsmäsivät. Tietoa saatiin ja tarkentaviin kysymyksiin vastattiin nopeasti.
10
En osaa ottaa kantaa käyttettyihin menetelmiin. Kyseinen välittäjä myynyt 2 kertaa meidän asunnon ensimmäisellä sopimuskerralla ja asiat sujuvat jämptisti. Suosittelemme eteenpäin ja mikäli taas on tarvetta, varmasti olemme yhteydessä.
Olli Oskari KoponenMyyjä
10
Sirpa on ehdottomasti paras vuosien varrella kohtaamistamme kiinteistönvälittäjistä, ja tätä taloa etsiessämme myös ainoa välittäjä joka aktiivisesti ehdotti meille muitakin taloja harkittavaksi. Yhden näistä hänen ehdottamistaan taloista myös lopulta ostimme. Yhteydenpito oli sujuvaa, kysymyksiin vastattiin samantien ja päällimmäiseksi jäi mielikuva luotettavasta alansa ammattilaisesta.
Noora EresmaaOstaja
10
Välittäjän palvelu oli erinomaista. Hän hoiti kaikki asiat ajallaan valmiiksi ja kertoi minulle tarkasti mitkä asiat minun pitää hoitaa. Ensivaikutelma hänestä oli asiallinen, asiansa osaava. En löydä mitään negatiivistä tai moitittavaa hänen työskentelystään.
10
Sirpa Kauhanen oli erittäin asiantunteva ja luotettava yhteistyökumppani. Voin suositella hänen palveluksia myös muille.
9
Olin erittäin tyytyväinen välittäjien ammattitaitoon hoitaa haasteellinen kiinteistökauppa.
Sanna Maarit KortelainenMyyjä
10
Kauppa tapahtui todella nopeasti joten Tuntui että hinta olisi voinut olla isompi. Mutta muuten olen tyytyväinen toimintaan
9
Opeeta ja asiallista toimintaa
10
Aikautauluissa pysyttiin, kokonaisuus oli ihan ok
Arto KortelainenOstaja
9
Olen tyytyväinen välittäjääni.Hän oli aina saatavilla ja neuvoi kun apua tarvitsin. Pysyttiin erittäin hyvin aikataulussa.Mielestäni hän oli paras mahdollinen välittäjä minulle.
10
Heti kun Sirpa tuli ensikäynnille, oli helppo huomata hänen asiantuntijuutensa: hän kiinnitti talossa oikeisiin asioihin huomiota ja ymmärsi heti, millä argumenteilla talo myydään. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Myöskin Sirpa ihmistyyppinä edusti parhaiten meitä: emme olisi halunneet sellaista välittäjää, joka esim. olisi päällekäyvä tai diivan oloinen. Asuntokaupasta jäi uskomaton olo: näinkö hienosti kaikki voi sujua! Ei ole sanoja, kuinka Sirpa Sinua kyllin kiittää. Ei kerta kaikkiaan mitään olisi voinut tehdä paremmin.
10
Välittäjä toimi hyvin ja aktiivisesti, vaikka tuntui ettei kukaan ollut pitkään aikaan kiinnostunut asunnosta. Hän teki täyden päivätyön ja jaksoi viedä asian maaliin. Erityiskiitos valokuvaaja Juusolle erinomaisista kuvista! Ensiarvoisen tärkeät, kun asuntoihin nykyään tutustutaan pääosin netissä.
Arja Inkeri AuvinenMyyjä
10
Hyvää työtä!
9
Välitysprosessi sujui erittäin hyvin. Tunsin välittäjän ennestään ja luotin hänen ammattitaitoonsa, ja hän osoittautui luottamuksen arvoiseksi. Aikataulut pitivät hyvin paikkansa. Tarjouksiin liittyvien ohjelmistojen kanssa oli ongelmia, mutta välittäjä käytti joustavasti korvaavia ratkaisuja. Minulle jäi välittäjästäni ja RE/MAXista aktiivinen ja tehokas kuva.
9
Kaikki meni hyvin. Ensivaikutelma välittäjästä oli hyvin. Asioista sovittiin selkeästi ja aikataulut pitivät moitteettomasti. Olemme tyytyväisiä, että kaikki on onnistunut hyvin. Välittäjä on asiantunteva ja etsi vastaukset meidän kysymyksiin. Välittäjä on reilu ja luotettava. Kiitos paljon!:)
Natalia VirolainenOstaja
10
Välittäjä oli kyllä koko pitkän asunnon osto prosessin ajan todella ihana! Saimme hyvin tietoa taloon ja kauppaan liittyen.
Susanna Kristiina TinniläOstaja
10
Kokonaisuudessaan jäi oikein hyvä kuva. Asiat hoidettiin hyvin, eikä itse tarvinnut tehdä juuri mitään asiaan liittyvää. Jäi tunne, ettei välityspalkkio mennyt ihan hukkaan.
9
Jaana Kolu toimi ammattimaisesti, kaikki meni niin kuin pitää.
9
Asunnon valokuvaaminen huipputasoa. Välittäjä miellyttävä ja luotettava.
10
Kaikki sujui hyvin ja vaivattomasti. Asunnon myyntiaika oli se, minkä välittäjä ensi tapaamisella kertoi keskimääräisen myyntiajan olevan. Välittäjä neuvoi ja opasti myyntiprosessin aikana asioissa hyvin. Välittäjä mahdollisti kaiken kaikkiaan vaivattoman myyntiprosessin myyjälle. Asuntokaupasta ja välittäjän toiminnasta jäi luotettava ja hyvä mieli.
9
Asioiminen oli helppoa ja luotettavaa. Palvelunne vastasi odotuksiani. Hektisessä elämän tilanteessani helpottaisi jos välittäjältä olisi mahdollista saada vielä ns. listaus kirjallisena kaikista muuttoon liittyvistä huomioitavista asioista: sähkösopimuksen uusiminen, muuttoilmoitus yms. Ymmärrän että edellämainitut asiat kuuluvat asiakkaan itse hoidettaviin asioihin eikä asunnonvälittäjälle, mutta asioiden muistuttaminen voisi tuoda palvelullenne lisääarvoa. Mukavaa Joulua!
Ilari JuutilainenOstaja
9
Kaikki toimi hyvin.
9
Kiitos Sirpalle ystävällisestä palvelusta ja ennen kaikkea siitä, että hän vastasi puhelimeen myös iltaisin sekä kärsivällisesti vastasi meidän kysymyksiin!
Laura Mathilda PaukkonenOstaja
10
Välittäjä oli luotettavan ja asiantuntevan oloinen ja miellyttävä.
Eeva Maria Kristiina TurunenMyyjä
8
Ensivaikutelma hyvä ja asiallinen. Myöhemmin vaikutelma vastasi todellisuutta, asiantunteva, miellyttävä, opasti ja neuvoi hyvin. Aikataulut pitivät. Asioista tiedotettiin hyvin s-postilla ja puhelimessa. Remaxin välittäjät olleet kaiken kaikkiaan erittäin asiallisia, mukavia ja asiantuntevia. Kiitos.
Teija LiukkonenOstaja
10
Tyytyväinen palveluun ja kuvat ovat loistavia.
8
Tuttu, turvallinen ja rehellinen. Kaikki toimi loistavasti. Kaupanteko oli vaivatonta ja nopeaa. Aikataulut toimivat loistavasti. Mielellään teen jatkossa myös teidän kanssa kauppaa mikäli tarvetta tulee. Olen suositellut ja kehunut teidän toimintaa ja yritystä useille.
10
Välittäjämme toimi kiitettävästi ja osasi esitellä kotiamme asiantuntevasti, ja parasta, että hän sai sen myytyä!
10
Välittäjä oli asiallinen ja asiansa osaava. Mitään ongelmia ei ollut.
10
Kaikki sujui hienosti. Välittäjän kanssa syntyi heti mielestäni luottamuksellinen suhde, koin että myynnin eteen tehtiin todella töitä. Ja lopputulos oli hyvä.
9
Kaikki toimi moitteettomasti, välittäjät hoitivat asiat todella hienosti jokaisessa osa-alueessa. Suosittelen ehdottomasti remaxia kaikille ketkä asunnonvälitys palveluja kaipaavat
9
Mielestämme toiminta oli joustavaa, asiantuntevaa, palvelevaa, asiakkaan tilanne huomioiden: puheluihin vastattiin ajasta riippumatta ja työskenneltiin kolmen kaupan perille saamiseksi itseään säästämättä
10
Mukava, ystävällinen, asiantunteva välittäjä. Osasi huomioida ostajan tarpeet. Hoiti koko prosessin tehokkaasti.
9
Yleisesti kaikki meni kuten piti. Asunnosta saatiin haluttu hinta, jopa arvioitua myyntiaikaa nopeammin. Muutoinkin välittäjä oli kaikin tavoin tehokkaan oloinen. Myös valokuvauksen laatu oli mielestäni parempi kuin mitä aikaisemmin käyttämillämme välittäjillä. Ainut "negatiivinen" asia oli, että välittäjä hävitti avaimemme.
9
Kemiat kohtasivat: olimme alusta asti välittäjän kanssa samalla aaltopituudella. Asiat hoituivat sujuvasti ja nopeasti kokeneen välittäjän hoidossa. Iloinen ja reipas meininki!
10
Välittäjä oli rauhallinen ja asiansa osaava ammattilainen. Asuntokauppa hoidettiin hyvin.
9
Meidän kaupoissa myynnin aloitti Nanne ja Sirpa jatkoi. Olisimme toivoneet, että Nanne olisi voinut hoitaa kaupan loppuun. Myynti sujui mallikkaasti, kohde myytiin kuukaudessa. Lopussa oli pientä murhetta vuokrasopimuspapereiden tilauksesta, mutta muuten kaikki sujui hyvin. Kiitos kodin myynnistä! On ilo suositella firmaa muillekin asuntoa myyville tutuille.
7
Ennestään tuttu hyvä välittäjä.Aikataulussa pysyttiin. Ei ongelmia. Asunnon myynti sujui oikein hyvin,hyvä kokonaiskuva.
9
Vaikka meillä meinasi usko loppua asunnon myynnin suhteen, välittäjämme oli aina innostunut ja toiveikas sekä tsemppasi myös meitä. Yhteistyö oli hyvin sujuvaa ja sitten kun kaikki loksahti paikoilleen, asunto oli hyvin pian myyty. KIITOS JA KUMARRUS !
10
Aktiivinen ensivaikutelma. Aloituksen yhteistyö ja toiminnan laatu sujuvaa. Yleisesti olisin toivonut aktiivisempaa yhteydenpitoa ja mietin onko sama laatutaso asiakkaaseen päin. Sovimme esittelyt sop. mukaan saldo 0 esittelyä. Soittelimme 4:n kuukauden aikana 4 kertaa, joista 3 minun toimestani. Aina ei kauppa käy.Valokuvat olivat erittäin laadukkaat ja myyvät.
Taina Johanna PenttinenMyyjä
8
Välittäjä tuntui rehelliseltä ja luotettavalta alusta saakka. Hoiti asiansa hyvin ja tehokkaasti. Hänestä ja Remaxista jäi hyvä fiilis!
Auli Kristina MalilaMyyjä
9
Luotettava. Kannustava. Raportoi "vastuumyyjälle", eli minulle, jokaisen nätyön jälkeen kuinka meni. Kauppoja ei syntynyt, sopimusta jatketaan.
9
Välittäjä esitteli kohteen selkeästi ja huomasi heti että olen todellinen ostajaehdokas. Lisäksi antoi kaupanteossa jopa vinkin minulle mahdollisesta vuokralaiselta. Asiansa osaava välittäjä joka kunnioittaa asiakas mutta silti myynnillisyys säilyy
10
Kiitos kiitos... Kokonaisuutena aivan upea kokemus asuntoni myynnistä... Osaavan välittäjän Sirpa Kauhasen opastuksella...Yhteistyö sujui hienosti.. Kaupat sujuivat nopeasti ja hyvin... Kiitos ,suosittelen mielelläni ,, Hyvää kesää terv,Marjatta Vuorinen..
Välittäjä myi asuntoa eikä vain esitellyt kuten edellinen välittäjäni.
9
Saapui myöhässä ensimmäiseen yksityisnäyttöön, muuten asiat meni ihan ok.
8
Jäi erittäin positiivinen käsitys välittäjän aktiivisesta toiminnasta. Välittäjä todella "välitti" ja hoiti tehtävää suunnitelmallisesti. Mitään ongelmia ei ollut koko aikana. Päädyimme ao. välittäjään suosituksen kautta ja olemme suositelleet välittäjää muillekin. Kiitoksia Sirpalle ja menestyksekästä jatkoa toivottaen !
Kimmo Pekka Juhani PiironenMyyjä
9
Välittäjä oli sellainen, jota haimme. Emme toivoneet liian agressiivista myyjää, joka ei anna ostajalle tilaa. Koimme, että tärkeintä on se, että välittäjä on helposti lähestyttävä, luotettava ja kuitenkin aktiivinen. Nämä kriteerit vaikuttivat siihen päätökseen, että talomme tuli myyntiin Remaxille.
9
Olen todella tyytyväinen Sirpan työskentelyyn, täyden kympin arvoinen suoritus! Kiitos Sirpa!
Saila Pauliina ImmonenMyyjä
10
Olimme erittäin tyytyväisiä RE/MAXin toiminnasta, toimistolla saimme ystävällisen vastaa oton sekä apua vaikka "oma" välittäjämme ei ollut paikalla.
10
Miellyttävästä tavasta toimia tuli heti fiilis että luotettava välittäjä ja että myös ostaja on tärkeä. Otti kaikki vieraat näytössä hyvin huomioon, mutta ei ollut liian hyökkäävä vaan antoi rauhassa tutustua kohteeseen. Kaikki meni alusta loppuun hyvin, yhteydenpito toimi sähköpostin ja puhelimen kautta nopeasti ja hyvin.
10
Kaikki sujui oikein hyvin. Pidin kovasti Sirpan tyylistä suhtautua asiakkaisiin, rauhallinen ja ihmisläheinen lähestymistapa vetosi meihin. Jos tyyli on liian hyökkäävä, minulla tulee välittömästi vastareaktio. Sirpa jousto hyvin aikatauluissa, pääsimme näppärästi yksityisnäytölle ja hän huomioi hienosti koko perheemme (myös lapsen) prosessissa.
Katri Elina LepolaOstaja
10
Olisin toivonut aktiivisempaa esittelyä ja useammin.
7
Helposti lähestyttävä välittäjä, aito ihminen eikä pelkästään myyjä. Aikataulu piti ja asiat hoidettiin sovitusti. Kokonaiskuva Remaxista ja välittäjästä muuttui hyvin positiiviseksi, aikaisemmin ei oikein minkäänlaista kuvaa yrityksestä.
9
Kokonaiskuva erinomainen. Välittäjä todella teki hartiavoimin työt myynnin edistämiseksi.
Kimmo Pekka Juhani PiironenMyyjä
10
Välittäjästä saimme lämpimän vaikutelman jo alkuun ja sellaisena se myös pysyi. Hän vaikutti ammattitaitoiselta ja kiinnostuneelta. Joskin hieman hajamieliseltä, mutta tämä ei aiheuttanut ongelmia kuitenkaan. Välittäjä opasti meitä hyvin ja selkokielellä. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin hyvin eikä mitään ongelmia aiheutunut.
9
Kaikki sujui nopealla aikataululla ja ilman ongelmia.
9
Kaikki sujui hyvin sovittujen aikataulujen mukaisesti.
10
Ensimmäinen välittäjä tunsi myytävän kohteen hyvin (tai oli hyvä myymään), Rutiinien hoitaminen oli vähön niin ja näin. Toinen välittäjä, joka hoiti kaupnteon oli erittäin hyvä ammattilainen.
9
Välittäjä ylitti kaikki odotukset. Asunto meni kaupaksi todella nopeasti. Välittäjä oli luotettava.
Paula Aulikki SaarilainenMyyjä
10
Hyvin vähäistä yhtyedenpitoa välittäjältä. Sopimuksen päätyttyä olisin kaivannut välittäjältä yhtydenottoa, keskustelua myynnistä ja kysymystä jatketaanko sopimusta. Nyt sitä ei tullut, -eikä siis jatkoa sopimuksellekaan.
Jarkko Olavi HarjulaMyyjä
7
Kaikkiaan kiitettävää ja nopeaa palvelua. Ensivaikutelma oli hyvä ja ei missään nimessä tyrkyttävä.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste