SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'johanna.raunio@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Johanna Raunio
9

Apua myymiseen tai ostamiseen
Tilaa ilmainen arvio asunnostasi

Ota yhteyttä

Johanna RaunioFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

0400 600 723

johanna.raunio@remax.fi

Olen asunut Päijät-Hämeessa 25 vuotta ja tämä seutu on minulle rakas.

Välitysalalla olen toiminut täysipainoisesti seitsemän vuotta ja olen laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV ja minulla on kiinteistöalan ammattitutkinto KiAT. Olen välittänyt alueella menestyksekkäästi sekä kiinteistöjä, että osakehuoneistoja.

Yrittäjähenkisenä olen tuloksia tekevä, ahkera ja ihmisläheinen. Työtoverini sanovat, että olen äärettömän luotettava, tarkka ja iloinen ikiliikkuja! Kiireisen työn vastapainoksi rakastan mennä koirieni kanssa metsään lenkille.

Soita minulle, niin keskustellaan yhdestä elämäsi tärkeimmästä asiasta, kodistasi!


Välittäjästä sanottua

Ensivaikutelma helposti lähestyttävä välittäjä. Yhteistyö sujui jatkossakin todella hyvin ja asunto myytiin nopeasti. Kiitos Johannalle.
10
Ensi vaikutelma oli luotettava ja osaava. Tämän takia valitsimme hänet. Hinta arvio oli myös kohdallaan ja asunto myytiin muutamassa päivässä. Hyvät kuvat ja tehokasta toimintaa. Olimme myös itse matkoilla kaupan aikana ja Johanna hoiti kaiken.
Mika TimonenMyyjä
10
Kaikki hoitui hienosti. Aikatauluissa pysyttiin ja viestittely sujui ongelmitta sähköpostein ja puhelimitse. Suosittelen ja Kiitos Johannalle
Kirsi HupliOstaja
9
Asiakkaan kohtaaminen oli ystävällistä ja saimme vastauksia asuntonäytössä heränneisiin kysymyksiin jälkikäteen. Ehkä näyttötilanteessa olisi voinut antaa enemmän tietoa vielä asunnosta.
8
Kaikki sujui todella hienosti, kävin välittäjän kanssa aluksi katsomassa toista asuntoa, mikä ei kiinnostanut, jonka jälkeen hän kertoi asunnosta, josta teimme kaupat. Hyvä ensivaikutelma ja aikataulut pitivät hienosti, vaikka kaupat tehtiin nopealla aikataululla. Kokenut ja ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa oli helppo asioida. Jos joskus myyn asuntoa, niin teen sen Johannan kautta. Kiitokset.
Jyrki HaatanenOstaja
9
Välittäjä hoiti homman todella hyvin, ammattitaitoisesti ja kaupat syntyi nopeasti. Ensivaikutelma oli hyvä jonka perusteella valitsin hänet asunnon myyntivälittäjäksi. Kiitokset vielä kerran Johannalle.
10
Myynti sujui erittäin hyvin. Suunniteltu putkiremontti kesti kuukauden pitempään kuin oli suunniteltu, myynti olisi kannattanut aloittaa vasta sen jälkeen. Tämä selvisi vasta myynnin aikana ja oli putkifirmasta johtuva syy!
9
Koko prosessi sujui aivan erinomaisesti, en voisi tyytyväisempi olla. Asiat etenivät juuri siten kuin välittäjän kanssa oli sovittu. Minulle jäi hyvä kuva välittäjästä, on tehokas ja ammattitaitoinen. Voin suositella lämpimästi.
10
Kaikki sujui hyvin, Kiitos! Johanna Raunio oli kyllä puhelimessa kun tarjosin asuntoa myyntiin. Välittäjäksi tuli Jaana Kolu joka toimi tosi hyvin. Kiitokset hänelle!
10
Kaupanteosta jäi oikein hyvä kuva ja hyvä mieli kaikin tavoin. Voin suositella välittäjää tuttavilleni. Ei tullut mitään ongelmia.
9
Minulla kävi kolme välittäjää, joista kaksi muuta karsiutuivat heti 'hömpsyisen' olemuksen vuoksi. Asuntoni oli siisti ja niukasti kalustettu, joten halusin välittäjältä samaa eli huoliteltua olemusta. Johanna otti hyvin kontaktia jo ensi tapaamisella ja mukava ja helppo kontakti säilyi koko ajan. Hinta-arvio oli yläkanttiin, mutta toisaalta ei myyty alihintaan. Sp-koti Minna Rupan arvio osui nappiin sekä hinnan, myyntiajan ym suhteen. Johannan arvio myyntiaikataulusta meni myös nappiin. Edottimasti suosittelen Remaxia. Kun toin avaimia Remaxille, sieltä heti pompattiin ja tultiin asiakasta ovelle vastaan. Tuli tekemisen meininki. Palkkiosta pystyttiin neuvottelemaan, sekin oli hyvä. Kokonaisvaikutelma oli erittäin hyvä. Sain hyvää, laadukasta, miellyttävää ja ennen kaikkea ammattitaitoista palvelua. Yhteydenpito oli aktiivista, esittelyjä sopivasti ja asunto sai hyvin näkyvyyttä. Suosittelen Johannaa ja Remaxia muillekin.
Virpi HeikkiläMyyjä
10
Ensivaikutelma ihan hyvä. Välittäjä ns vetäytyi kuvioista,siirsi toiselle välittäjälle. Talostamme ei ollut riittävästi ilmoituksia asuntolehdessä.
5
Myynti nopeaa ja kaikki toimi helposti.
Tapio KorpinenMyyjä
9
Ystävällistä ja rehellistä palvelua, käytän mielelläni välittäjää jatkossakin.
9
Ensi tapaamisesta sain Johannasta sellaisen vaikutuksen, että yhteistyö hänen kanssaan toimii ja olin luottavainen. Huomiota kiinnitti myös se ripeys millä hän ryhtyi töihin, ja tapaamisesta heti seuraavaksi maanantaiksi sovittiin asunnon kuvaus. Sitten heti viikolla, taisi olla ke tai to kun hän soitti ja sanoi haluavansa näyttää asuntoa asiakkaalle. Kävi sitten niin, että asiakas teki tarjouksen, josta soviteltiin, ja asuntoni oli myyty ennen kuin se ehti mihinkään lehteen tai porttaaliin. Voisinko olla muuta kun tyytyväinen, kun sai asunnosta mielestäni markkinahinnan, kohtuu korvauksella ja pikaisella myynnillä. Kiitos vielä kerran.
10
Hieno palvelu!
10
Johanna hoiti kaikki asiat hyvin ammattitaidolla ja täysi hintapyynti tuli jo seuraavana päivänä ilmoituksen jättämisestä! Ei voi kuin suositella :) Kiitos.!
10
Kyllä pysyttiin, hyvin meni
9
Välittäjä oli hyvin palvelualtis ja tiedettiin missä mennään hyvin. Aikataulut pysyivät ja kaikki sujui mallikkaasti.
9
Johanna on sydämellinen ja asiansa tunteva ammattilainen. Muutamia informaatiokatkoksia oli puolin ja toisin, mutta ne johtuivat enemmän sähköisestä tiedonkulusta. Voin suositella lämpimästi Johannaa ja re/maxia asuntoasioissa. Kiitoksia kaikesta, tästä on hyvä jatkaa.
9
Välittäjä oli aivan super hyvä, ylitti kaikki odotuksemme(kolmas kerta myynnissä, eka kerta tällä välittäjällä). Ei mitään ongelmia kaikki toimi kuten sovittiin ja kokonaiskuva oli loistava. Johannan kanssa kaikki toimi täydellisesti ja henkilökemiat toimi kuin vanhoilla ystävillä. SUURI KIITOS JOHANNALLE.
Terttu SchlobohmMyyjä
10
Hymyilevä, ystävällinen, erittäin avulias ja kaikesta toiminnasta huokui vahva ammattitaito. Herätti heti ensi tapaamisella syvän luottamuksen häneen ja hänen työhönsä. Kaikissa aikatauluissa pysyttiin ja ulkoisista ongelmatekijöistä (kuten Nordean tietoliikennekatkos) luovittiin läpi rauhallisesti ja ammattitaitoisesti. Kokonaiskuva erittäin positiivinen.
10
Johannalle kiitos hyvästä palvelusta! Hän oli aktiivinen ja sinnikkäästi hoiti kauppaan liittyvät asiat.
10
Oli hyvä välittäjä.
9
Välittäjä oli asiantuntija, miellyttävä, luotettava asiallinen ja vielä mukava. Kaikki sujui todella loistavasti.
Tiina KeurulainenMyyjä
10
Loistava myyjä... Ei voi kuin suositella. Kiitos Johanna.
Ulla-Maija JaakonahoMyyjä
10
Oli mukava kokemus. Välittäjä oli rento ja ystävällinen, eikä yrittänyt painostaa tai liioitella asunnosta. Asiat oli tehty niin kun sovittu. Toisiaan olisi mukava saada hinnan apun ettei maksais liikaa. :)
10
Kaikki meni hyvin. Muutaman kerran vastinaika sähköpostiin oli pitkähkö, mutta toisaalta jos asiallani olisi ollut todella kiire olisin voinut soittaa sähköpostin sijaan.
9
Pääsiäispyhien jälkeen pääsimme katsomaan kohdetta, josta innoissaan laitoimme muutaman yhteydenottopyynnön pyhien aikana. Välittäjä oli asuntonäytössä mukava, iloinen, hyväntuulinen ja helposti lähestyttävä. Tarjouksen tehtyämme asiat sujuivat nopeasti. Kokonaiskuva on hyvä.
9
Kaikki meni todella hyvin. Olemme yhteydessä välittäjään ensi kerralla kun olemme myymässä tai ostamassa :)
10
Välittäjän kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä hän oli välitön ja helposti lähestyttävä. Osasi vastata kaikkiin kysymyksiini jolla saavutti luottamukseni. Tehdyssä suunnitelmassa pysyttiin ja päämäärä saavutettiin todella nopeasti. Asuntoni oli myyty 1.5 viikossa.
9
Ensivaikutelma hyvä ja vastasi todellisuutta. Aikataulu piti. Osakekirjojen saanti tuotti ongelmia, mutta se ei johtunut välittäjästä vaan pankkien byrokratiosta, mikä vaikutti melko ihmeelliseltä. Nordea lähetti osakekirjat vasta 14.3. vaikka ne oli tilattu 8.3. Osakekirjat tuli Lahteen vasta 16.3. kaupantekopäivän postissa. Mielestäni tässä olisi palautteen paikka Nordealle. Danske pihtasi taas ajan antamista, mikä mielestäni oli myös merkillistä. Kokonaiskuva välittäjän toiminnasta on hyvä, mutta pankeille iso miinus. Pentti
Pentti HalmeOstaja
9
Alussa välittäjän yhteydenpito oli aktiivisempaa, mutta loppujaksolla oli hyvin hiljaista.
8
Asunto meni kaupaksi ennenkuin ensimmäistä yleistä näyttöä oli edes sovittu!
10
Oikein hienosti hoidettu!
10
Kokonaisuudessaan olemme tyytyväisiä välittäjään ja Remaxiin.
8
Luotettavaa, rehellistä ja ammatitaitoista palvelua.
Markku KetonenOstaja
10
Hinnan asetanta jäi ehkä verrattuna naapuriin hieman alakanttiin,mutta takasi nopeat kaupat. Välittäjä ohjasi koko prosessin hienosti maaliin. Olemme tyytyväisiä samaamme palveluun ja voimme suositella Johannaa muille palvelua tarvitseville.
10
Iloista ja reipasta myyntipalvelua. Oli ilo tehdä asuntokauppoja vaikka siitä hetkellisesti tulikin aavistuksenomainen kylmä hiki keskiselkään, kaikki meni lopuksi kuitenkin paremmin kuin hyvin. Kiitos!
Matti LehtinenOstaja
10
Edellisen sivun kysymyksiin ei voi vasta, koska ei ole tietoa. Olimme tyytyväisiä Johannan tapaan ja tyyliin hoitaa asioita - helppoa, vaivatonta ja luontevaa. Asiat hoitui sovitun mukaisesti. Vaikka myyntiaika oli odotetusti pitkä, luottamus siihen että asunto saadaan kaupaksi, säilyi molemmilla loppuun asti. Kiitos yhteistyöstä, suosittelemme Johannaa varmasti - kokemusta siis jo kolmesta kaupasta.
9
Johanna on luonnollinen, lämminhenkinen ja huomioonottava rautainen ammattilainen.
Katja KiviniemiMyyjä
10
Välittäjä oli asiallinen. Aikataulut pitivät. Jäi hyvä kuva kaupoista, Kiitos!
9
Välillä vähän kiireinen välittäjä. Kertoi ottaneensa uudet, kesäiset parvekekuvat (myyntikuvat huhtikuulta) mutta ei laittanut niitä sitten kuitenkaan nettiin. Yleisarvio hyvä.
Kirsi-Leena HalmeMyyjä
9
Loistavaa ja nopeata työtä. Aikataulu meni alussa tiukille sovitusta, mutta oli kaupan myyntiin laitollakin kiire versus "normaaliin". Ostaja löytyi nopeasti ja välittäjä osasi myydä tämän hänelle. Ei voi kuin kiittää toiminnasta. Lisäksi kiitokseni haluan antaa uuden asunnon välittäjälle Teemu Kirjoselle
9
Kaikki sujui hyvin.
Kati TorvastiMyyjä
9
Hommat hoitui sovitusti ja ongelmitta, asuntokin on hyvä.
10
Kilpailutin kolme välittäjää. Johanna hoiti tapaamisen ja tarjouksen teoksen täsmällisimmin ja antoi selkeän kirjallisen tarjouksen jo tapaamisessamme. Huoneistosta otetut kuvat olivat erinomaiset. Minulle välittyi tunne, että Johanna todella halusi saada asuntoni myydyksi ja hän oli asiasta aidosti innostunut.
10
Kaikki sujui moitteitta nopeutetusta aikataulusta huolimatta.
10
Johanna teki sen, mitä pitikin. Myi asuntomme. Olen erittäin tyytyväinen!
10
Kaikki sujui todella mutkattomasti ja pääsimme kaikkia tyydyttävään lopputulokseen
Kimmo PäivinenMyyjä
9
Rento ja asiallinen meno:)
Hannele KurvinenOstaja
9
Kaikki hoitui mallikkaasti ja suosittelen ehdottomasti Remaxia ja Johannaa.
Sirpa PulkkinenMyyjä
9
Kaikki sujui hienosti ja ammattitaidolla. Kaiken lisäksi välittäjä oli sydämellinen meitä kohtaan. Iso kiitos!
10
Johanna Raunio on ihastuttava ja ammattitaitoinen välittäjä. Kaikki sujui mutakattomasti. Suosittelen varmasti!!
Charissa Mccarron-HalinenMyyjä
10
Välittäjä antoi positiivisen ensi vaikutelman. Ajoittain syntyi kuva, ettei hän ollut perehtynyt kohteeseen riittävästi, eli kysymyksiin ei saatu kaikkia vastauksia. Aikataulu oli hyvä ja välittäjä joustava. Ajoittain hänen toimintansa tuntui painostavalta ja hän puuttui kauppahintaan enemmän kuin ehkä olisi tarvinnut. Se on kuitenkin ostajan ja myyjän välinen asia sopia. Sähköpostisysteemi tarjouksen teossa yhteisen hinnan löytämiseksi on mielestäni hyvä ratkaisu. Kaikki päättyi hyvin ja asunto saatiin sopuhintaan.
8
Olimme erittäin tyytyväisiä koko prosessin toimivuuteen. Välittäjän lämmin ja kunnioittava ote koko perhettä ja kotia kohtaan teki vaikutuksen. Välittäjään oli helppo luottaa ja asiat hoituivatkin erinomaisen nopeasti ja vaivattomasti. Tulemme ehdottomasti suosittelemaan Johannaa ja koko ReMaxia tästä edespäin :)
9
Kaikki sujui kokonaisuudessaan erittäin hyvin ja sovituissa aikatauluissa.
Jesse GrunnOstaja
9
Erittäin nopea asunnon myynti toteutui.
9
Kiitokset nopeista kaupoista!olimme yllättyneitä miten sukkelaan talomme meni kaupoiksi!
Johanna TiainenMyyjä
9
Kaikki toimi nopeasti ja hyvin.
10
Luotettava välittäjä. Kaikki toimi sovitun mukaisesti. Miellyttävä persoona.
9
Kiitos Johanna, kaikki sujui hienosti
Sari SalmiMyyjä
10
Moi! Kaikki sujui hyvin, olimme tyytyväisiä toimintaan.
Toni PajulahtiMyyjä
9
Välittäjä kyllä hoiti hyvin koska kohde oli vaikea myyntikoteena
8
Kaikki sujui tosi hyvin. Johanna on erittäin mukava.
9
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja hyvin ystävällinen. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Välittäjä tuntui oikeasti välittävän asiakkaistaan ja oli meihin hyvin yhteydessä koko projektin ajan. Meille tuli turvallinen olo, että meitä ei koiteta huijata, vaan meille ollaan rehellisiä asuntoon koskevissa asioissa. Erittäin hyvä mieli jäi Johannan työskentelystä!
10
Kaikki sujui loistavasti. Oli ihana huomata kuinka välittäjä oli oikeasti kiinnostunut asiakkaista. Kaikesta jäi oikein hyvä mieli asiat sujui hyvin ja helposti. Johannalle vielä suuri kiitos kaikesta!
Pirita TuomiOstaja
10
Olen erittäin tyytyväinen. Välittäjästä jäi kuva, että hän todella halusi myydä asuntomme. Yhteydenpito prosessin aikana oli mutkatonta, riittävää ja luontevaa. Myös kauppahinta arvoitiin näin jälkikäteen todeten oikeaksi.
10
Johanna on ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä. Todella ihana ihminen ja juuri oikea henkilö myymään kotini. Kotini meni kaupaksi viikossa! Kiitos!
Mari SaariMyyjä
10
Kaikki meni hyvin
Jukka HietalaOstaja
8
Iloinen ja mukava henkilö,ammattitaito hyvä. Entisenä myyntimiehenä arvostan myyntihenkisyyttä-ja hyväntuulisuutta.
10
Kaikki sujui todella hyvin. Johanna Raunio oli osaava, ystävällinen, piti hienosti ostajan ja myyjän puolia, kertoi asunnosta rehellisesti, pysyi aikataulussa (halusin nopean aikataulun ja se onnistui) ja olin tyytyväinen koko prosessiin. Ostin ensimmäisen asuntoni ja sain kaiken mitä tarvitsin eikä ollut mitään ongelmia. Erityiskiitos siitä että Johanna otti myös hienosti lapseni huomioon. (Jotkut eivät puhu lapsille ollenkaan ja Johanna kohteli heitäkin kuin asiakkaita.)
10
Ensivaikutelma oli hyvä, sen ansiosta päädyin välittäjäänki. Olen tyytyväinen välittäjään, asunto meni kaupaksi todella nopeasti. Hyvä kuva jäi asuntokaupasta.
10
Johanna on erittäin välittävä, helposti lähestyttävä ja mukava välittäjä! Tuntui, että hän oli aidosti kiinnostunut asiakkaastaan. Ehdottomasti voimme suositella ainakin ostajan näkökulmasta! Iso kiitos !
Jenni LauhiaOstaja
10
Kaikki sujui luotettavasti, tehokkaasti ja nopeasti. Lämmin kiitos!
Henni PaajanenOstaja
10
Reipas, hymyilevä ja ystävällinen välittäjä oli vastassa meitä. Välittömyydellään hän teki asuntoasiasta helposti ja nopeasti lähestyttävän ja nopeasti etenevän. Saimme vastaukset kysymyksiimme ja hän hoiti asiat ripeästi. Hän hoiti myös valmiiksi meille asioita, esim. taloyhtiöön päin, kun hähellä oli puhelinumerot valmiina. Kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen toimintaan ja vuorovaikutukseen.
Riitta NederströmOstaja
9
Asunto meni nopeasti. Välittäjä hoiti homman muuten hyvin, mutta muutama asia unohtui, joka aiheutti ensimmäisessä näytössä hämminkiä.
7
Erittäin ammattitaitoinen vaikutelma alusta alkaen. Vaikutelma pysyi hyvänä koko ajan, jopa vain parani. Lähitonttien kaavatilanteesta välittäjä sai myyjältä tietoa ja saimme ohjeet, kuinka voimme itse Kaupungin sivuilta tarkistaa tilanteen ja netistä tutkia alueelle suunniteltua uusasuntojen tarjontaa, ajatuksena varmistaa näköalan esteettömyys. Myös autopaikan välittäjä jo sopi taloyhtiön kanssa. Kirsikkana kakun päällä oli sekä myyjän että meidän saamamme ihan juhlava lahja, KIITOS siitäkin.
Lauri NederströmOstaja
10
Nämä olivat meille kolmannet kaupat Johannan kanssa. Valitsimme Johannan välittäjäksemme aikaisempien hyvien kokemusten perusteella, eikä hän tälläkään kertaa tuottanut pettymystä
10
Ensivaikutelma oli kuin olisimme olleet vanhoja tuttuja iät ja ajat, tunnelma oli välitön, rento ja silti asiallinen. Koko tapahtuma kaikkine käänteineen oli melkoinen episodi, joka hymyilyttää kovasti näin jälkeenpäin, mutta jos niitä ongelmiksi nimitettäisiin niin kaikki kyllä hoitui, enkä moiti mistään. Jos tarvetta välittäjälle olisi Lahden suunnalla lähitulevaisuudessa, kääntyisin epäilemättä ja välittömästi Johannan puoleen.
9
Johannan kanssa kaupanteko sujui erittäin hienosti. Aikataulut piti ja Johannakin joutui hieman venymään, kun jouduttiin valtakirjaa tekemään kiireellä ja lyhyellä varoitusajalla. Hyvä mieli jäi kaupasta ja saatiin todella mieleinen uusi koti.
10
Välittäjä oli täysillä myynnissä mukana.Äärettömän ihana persoona.Hänen kanssaan oli mukava tehdä yhteistyötä. Olemme myös suositelleet häntä ystäville jotka ovat harkinneet asunnon myymistä.
Satu TuomiMyyjä
10
Alusta alkaen koko homma oli hyvin hoidettu ja ammattitaitoisesti. Jäi ns.hyvä mieli ja onnistuneet kaupat tehtiin.
10
Asiantunteva, myyntihenkinen, realistinen. Loistava asuntokauppa!!
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste