Jouni Soininen
9.5

Apua myymiseen tai ostamiseen
Tilaa ilmainen arvio asunnostasi

Ota yhteyttä

Jouni SoininenFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, PVS

045 164 8685

jouni.soininen@remax.fi

Olen työlleni omistautunut, myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Kansainvälistä työkokemusta on myös karttunut, liki kahdeksan vuoden Englannissa asumisen aikana, joten palvelen sujuvasti myös englanniksi.

Vapaa-aikani kuluu frisbeegolfia pelaillessa tai laulaessa Lahden Gospelkuoron riveissä. RE/MAXille ja kiinteistönvälitysalalle tulin kolmisen vuotta sitten ja olen oppinut todella paljon. Olen toki suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon sekä LKV-pätevyyden, mutta ennen kaikkea työssäni kohtaamien erilaisten elämäntilanteiden, ihmisten ja asunnonvaihtoon liittyvien asioiden kautta, olen oppinut itsestäni uusia puolia ja koen vihdoin löytäneeni oman paikkani! Olen todennut, että kiinteistönvälittäjän ammatti ei ole työ, vaan elämäntapa ja siksi monet suosittelevatkin minua kun puheeksi tulee kodinvaihto.

Ota yhteyttä kun etsit kotisi myyntiin juridisesti pätevää, helposti lähestyttävää ja vilpitöntä kiinteistönvälittäjää!


Välittäjästä sanottua

Oltiin tosi tyytyväisiä kokonaisuudessa
Erich VäätOstaja
10
Kaikki sujui erinomaisesti. Oli erittäin asiallinnen välittäjä. Saatiin ihanaa koti ja nopeasti.
Viktorija VäätOstaja
10
Jouni oli ainoa aktiivinen välittäjä meidän asiassa ja sillä hän sai tämän diilin ;)
9
Yleiseen ajankohtaan paikkakunnallani hyvin.Välittäjä : todella "välittävä, ammattitaitoinen, innostunut,ystävällinen,lämminhenkinen,turvallinen,luotettava.Ongelmia EI..Iso KIITOS !! t. UK
Ulla Kaarina Margareta KauppinenMyyjä
10
Asiansa osaava, kohtelias välittäjä, jonka kanssa oli miellyttävä asioida. Vei kaupanteon loppuvaiheen hyvin päätökseen.
9
Välitön vaikutelma. Vastasi todellisuutta. Pysyttiin hyvin aikatauiluissa ja välittäjä oli aina tavoitettavissa. Yhteistyö sujui todella hyvin. Ei ollut ongelmia. Jäi hyvä kokonaiskuva ja mieli asuntokaupasta.
10
Pelkästään positiivinen kokemus, välittäjä oli erittäin mukava ja hoiti hommansa niin kuin kuuluukin. Ostajina me emme olleet "vain" asunnon katsojia, vaan hän huomioi meidät ja meidän tarpeemme. Vastasi kysymyksiimme ja selvitti lisätietoja jos oli tarpeen. Ehdottomasti suositellaan kyseistä välittäjää muille.
9
Nopea, hyvä ja rehellinen palvelu.
9
Minulle jäi hyvin positiivinen tunne koko asuntokaupoista. Välittäjä oli mukava, asiantunteva, helposti lähestyttävä ja häneen sai myös helposti yhteyden puhelimitse. Aikataulussa pysyttiin.
Viivi Maarit KeinonenOstaja
10
Kiitokset hyvästä palvelusta.
Marjo-Riikka Anneli MäkäläinenOstaja
10
Välittäjään sai hienosti yhteyden ja hän oli halukas näyttämään useita kohteita
Paula Mia Helena MatoniemiOstaja
10
Mutkien kautta maaliin. Tiedotus saisi toimia paremmin. Kaikki asiat piti itse kysyä.
6
Johanna Raunion kanssa aloitettiin ja kaikki meni hyvin, ystävällinen iloinen. Sattuman kautta Jouni sitten kaupan hoiti, eli häneltä asiakas sitten löytyi. Koko Remax henkilökunta oli ihan huippua mukaan luettuna Nanne.
Timo RoineMyyjä
10
Jouni oli todella hyvä asiakaspalvelija! Näyttö onnistui samana päivänä ja hän hoiti kaiken kiireettömästi ja meille aikaa tutustua kohteeseen.
Lea LaitinenOstaja
10
Olemme välittäjään erittäin tyytyväisiä
Jorma Antero SillmanMyyjä
9
Kaikki - ihan kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu ja lupaukset pidettiin. Kohteen esittely meni hyvin ja kaikki paperit olivat heti saatavilla. Jälkikäteen luvatut lisäselvitykset tulivat juuri niin kuin oli sovittu. Mitään ongelmia ei yhteistyössä ollut ja kokonaisuudesta jäi pelkästään myönteinen kuva. Suosittelemme mielellämme Jounia muillekin.
Mikaiiro LaitinenOstaja
10
Tyytyväinen :)
Heidi Johanna HaapojaMyyjä
10
Erittäin miellyttävä välittäjä. Oli saatavilla, vastaili nopeasti kysymyksiin eikä painostanut kauppoihin. Hieno ura tällä nuorella miehellä edessä. Hän edustaa loistavasti RE/MAXia eli myös yrityksestä jäi erinomainen vaikutelma. Kiitos myös myyntikansiosta, joka sisälsi värikopiot ja skumppapullostakin kiitokset. Näitä emme ole ennen saaneet. Kiitos!
10
Yhteydenotot olivat nopeita ja asiointi mutkatonta. Kiitettävää toimintaa!
10
Esittely järjestyi toiveiden mukaan,sijainen paikalla varsinaisen esittelijän estyessä . Kaikki toivottava asia kerrottiin,otettiin heti selville. Kauppakirja ym erittäin sujuvaa.
10
Hyvä kokonaiskuva jäi. Mikäli ikinä vaihdamme asuntoa käytämme ehdottomasti samaa välittäjää.
Mika Petteri KoistinenOstaja
10
Välittäjä oli asiallinen ja kiinnostunut toimeksiannonnetenemisestä. Aikataulu myynnissä oli nopea. Välittäjän kanssa yhteistyö oli avointa ja sujuvaa. Asuntokauppa sujui erittäin hyvin.
Sirpa Hannele LeppäMyyjä
9
Kaikki kävi erittäin mutkattomasti ja nopeasti. Tosin tein itsekin ostopäätöksen melko nopeasti. Koin, että välittäjä huolehti tarjouksen esittely -vaiheessa siitä, että minun perusteeni ostotarjoukselle tulivat myyjälle esille. Näin vältyttiin turhalta eestaaspompottelulta. Helpot ja nopeat kaupat, olen tyytyväinen. Kiitos. :)
9
Omalla kokemuksella välittäjistä nyt oli parhaasta päästä, helposti lähestyttävä ja esittely oli asiallinen mutta rento. Vielä kun oli tuuria ja oma asunto meni nopeasti niin ei voi valittaa
9
Tunsimme Jounin kanssa jo entuudestaan ja siksi halusimme hänet välittäjäksi. Kaikki sujui vähän liian hyvin, kaupat tehtiin nopeasti ja saimme asunnosta juuri sen hinnan mitä lähdimme hakemaan. Iso kiitos!
10
Tieto RE/MAX:n ja Jounin taidoista välittäjänä kuulin ns. "katupuheena". Ensivaikutelma vastasi näitä odotuksia ja mikä vielä parempaa, niin KAIKKI talomme myyntiin osallistuneet RE/MAX:n henkilöt ylittivät odotukseni - en ole koskaan tavannut näin hyvää välitystoimiston väkeä. Aikataulut pitivät ja yhtään ongelmaa ei esiintynyt. Nyt kun olen etsinyt asuntoa itselleni ja olen nähnyt muiden firmojen välittäjien toimintaa ... en voi olla vertaamatta ... RE/MAX on PARAS - iso kiitos vielä teille !!! :)
Marko Antero KurppaMyyjä
10
Luotettava, ammattimainen, rehellinen, osaava
Eine Irene LappalainenMyyjä
10
Kaikki sujui mallikkaasti.
Mika HämäläinenOstaja
9
Kaikki sujui erinomaisesti heti ensimmäisestä asuntonäytöstä lähtien kaupantekotilaisuuteen saakka.
10
Yhteydenpito sujui hyvin ja ongelmitta, vastaukset saatiin nopeasti niihin asioihin mihin oli mahdollista saada vastaus. Välittäjä otti huomioon kysymyksemme ja myös kriittiset huomiot ja otti niihin myös kantaa sen sijaan että olisi keskittynyt vain kehumaan asuntoa. Asuntoon saimme tutustua rauhassa ja vaikkei kaikki taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyneetkään, oli hän hyvin perillä välittämästään kohteesta.
9
kiitos! hyvin kaikki meni!
10
Välittäjästä jäi hyvä ja positiivinen kuva. Kaupat syntyi nopeasti ja vaivoitta
10
Kaikki sujui todella hienosti ja helposti, Jouni hoiti kaiken puolestamme, asunto myytiin nopeammin kuin arvasimmekaan. Jounin lähestyminen asiakkaaseen on aitoa ja jää vaikutelma että hän välittää todella asiakkaasta ja ajattelee asiakkaan parasta. Jounin sai aina nopeasti tavoitettua, jopa niin nopeasti että heräsi kysymys lepääkö hän koskaan? Aivan ihana ihminen, SUOSITTELEN! Ihanaa joulua Remaxille ja etenkin Jounille!
Liisa Annika KantolaMyyjä
10
Ei voi muuta kuin kehua. Ei mitään valitettavaa vaan pelkkiä kehuja ja ruusuja kaikesta. Viikossa meillä oli edessä tarjous joka hyväksyttiin. :)
Hanna Mari HarjuMyyjä
10
Asuntokauppa kokonaisuutena meni paremmin kuin olisi osannut odottaa, iso kiitos siitä meidän välittäjälle Jouni Soiniselle! Yllä vastatut täydet kympit ei ole suotta sinne ruksattu.
10
Ensivaikutelman perusteella innostunut ja kiinnostunut välittäjä, ainut myytävässä kohteessa käyneistä välittäjistä joka oli kiinnostunut muustakin kuin omasta palkkiostaan. Aikataulut välillä venyivät mutta nämä eivät aina olleet välittäjästä johtuvia asioita. Hetkellisesti välittäjä unohti välittää kohdetta mutta siitäkin päästiin ystävällisellä huomautuksella välittäjälle, jonka johdosta välittäjä lupasi hieman pudottaa palkkiotaan. Kohde meni lopulta kaupaksi joten homma hoitui.
Olli Ville Olavi LempinenMyyjä
10
Asunto laitettiin nopeassa tahdissa myyntiin ja tarkoituksena oli myydä sijoittajille jotta entisen vuokralaisen ei tarvitse muuttaa. Asunto myytiin sijoittajille hieman yli pyydetyn hinnan. Jouni hoiti kaiken asiallisesti ja tarkasti. Erinomaista palvelua. En ole aiemmin ollut Remaxin kanssa tekemisissä, mutta suosittelen teidän palvelujanne jatkossa mitä lämpimimmin.
Jori Matias LahtinenMyyjä
10
Huomio asiakkaan yksilöllisesti ja ainakin vaikutti silta että halusi myös asiakkaan parasta.
Niina Karoliina JokirantaOstaja
9
Jouni Soininen hoiti koko prosessin alusta loppuun erittäin hienosti ja olemme todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Tulemme suosittelemaan Jounia tuttavillemme, jotka ovat aikeissa vaihtaa asuntoa.
Esa Antero KukkonenMyyjä
10
Kaikki sujui tosi hyvin.
Merlin RuuskaOstaja
10
Ei mitään negatiivista sanottavaa. Jouni hoiti homman hienolla tyylillä!!
10
Välittäjä hoiti hommansa hienosti ja ammattimaisesti. Ei ollut ongelmia ja yhteydenpito oli helppoa kelloon katsomatta. Jounilla oli oikea asenne hommaan ja halusi viedä sen maaliin asti.
10
Asiallinen ja myyntihenkinen välittäjä. Hommat hoidettiin sovitusti ja aikataulussa. Ongelmiin (väärät luvut papereissa, puuttuvat sähköpostit) tartuttava heti ja korjattiin.
10
Kaikki meni just niinkuin pitääkin. Mukava persoona ja piti tapahtumista ajan tasalla.
10
Odotimme näkevämme esittelyssä toisen välittäjän, jonka kanssa siitä (järjestetty uusi yleisesittely) oli sovittu. Tämä välittäjä otti tilanteen hyvin hallintaansa. Oli avoin, reipas ja luotettavan tuntuinen. Toimi asiallisesti ja ystävällisesti, otti jatkoneuvotteluissa hyvin huomioon molempien osapuolten intressit. Hankki ja välitti ripeästi tietoa. Pahoitteli ja pyysi myös nöyrästi anteeksi kerran tapahtunutta aikataulumokaansa! Välittäjä ja hänen toimintansa oli mieheni sanoin "kunniaksi koko ammattikunnalle". Tuo kommentti kertonee kaiken!
10
Mielestäni kaikki meni niinkuin piti. Välittäjä oli rielu ja suorapuheinen
9
Jouni teki mitä lupasi. Hän toimi erittäin ystävällisesti ja palveluhenkisesti. Samaa ei voi sanoa Johanna Rautiosta joka hoiti edellisen kiinnostavan asunnon asioita.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste