SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'teemu.kirjonen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Teemu Kirjonen
9.5

Apua myymiseen tai ostamiseen
Tilaa ilmainen arvio asunnostasi

Ota yhteyttä

Teemu KirjonenFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, rak.ins., PVS, NHS

040 737 1887

teemu.kirjonen@remax.fi

Olen Teemu ja olen toiminut Lahden RE/MAXissa sen ensimmäisestä toimintavuodesta alkaen.

Koulutukseltani olen rakennusinsinööri (rak.ins AMK) ammattikorkeakoulusta, jossa suuntauduin korjausrakentamiseen. Nykyinen ammattini on opettanut minulle aivan uuden näkemyksen taloista, sillä näen päivittäin paljon erilaisia rakennuksia ja rakenneratkaisuja, joiden avulla osaan arvioida ja myydä myyntikohteeni erityisen tarkoin tiedoin.

Työssäni olen tarkka, huolellinen, avoin ja joka suuntaan rehellinen välittäjä. Olen saanut kiitosta rauhallisesta ja selkeästä sekä yhtä lailla myös ripeästä ja täsmällisestä toiminnastani.

En lupaa missään tapauksessa kuuta taivaalta, vaan lupaan tehdä kaikkeni, että saat kodistasi parhaan mahdollisen hinnan, joten ota heti minuun yhteyttä!


Välittäjästä sanottua

Oikein hyvä kuva, hommat pelasi loistavasti.
10
Mielllyttävä ja asiallinen välittäjä, joka myös vastasi mallikkaasti yhteydenottoihin. Hyvä rakennusalan tietämys.
9
Kesä varmasti hiljaista aikaa myydä asuntoa.Olisin ehkä toivonut asunnon aktiivisempaa markkinointia.Olisin toivonut että asunnon myynti-ilmoitus olisi ollut myös asuntolehdessä.
8
Ihan hyvin, ehkä aktiivisemmin saisi kertoa asunnon/kiinteistön hyvistä puolista, eikä jättää sitä sen varaan, että pelkkä asunto myy esitten tiedoilla.
Timo PinonummiOstaja
8
Kaikki sujui hyvin :) Välittäjä on tosi ammattitaitoinen. Mukavinta oli se, että välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä! Kympin arvoinen suoritus!
Jarmo PaukkuMyyjä
10
Ensivaikutelma oli että Teemu oli rauhallinen ja asiantunteva. Kaikki sujui hyvin. Aikataulut pitivät. Hyvä fiilis jäi.
9
Teemu on ammattitaitoinen ja selkeä välittäjä. Koko asuntokauppaprosessi toimi oikein hyvin. Teemun kanssa oli miellyttävä asioida.
9
Hei, molemmat välittäjät sekä Teemu että ( tuuraaja Jouni) olivat ystävällisiä ja miellyttäviä välittäjiä. Pysyimme sovitussa aikataulussa. Asunnon välitysilmoitus oli hyvin laadittu niin valokuvaajaa kuin pohjapiirroksen tekijää myöten. Kaupatkin saatiin nopeasti, n. 3 kk.
10
Hyvä ensivaikutelma, joka välittyi koko prosessin ajan hyvänä palveluna.
10
Välittäjä oikein luotettavan oloinen, tuntuma kuitenkin jäi että asunnon myymiseen olisi vaadittu enemmän panostusta koska itse näyttöihin ei ihmisiä saatu houkuteltua
Mikko RyömäMyyjä
8
Hienoa toimintaa,nopeat kaupat ja kokoajan pidettiin ajantasalla missä mennään.
Niko JoronenMyyjä
10
Erittäin ystävälliset myyjät Teemu Kirjonen ja Igor Golnick. Ammattitaitoisia ja pitivät meidät koko ajan ajantadalla. Myynti 9 päivää, joten tosi nopeasti meni asuntomme.
10
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä on asiantunteva ja piti yhteyttä myyntiprosessin ajan. Myyntiin laitto viivästyi vähän mutta se johtui isännöitsijästä joka ei toimittanut tarvittavia dokumentteja. Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen tehtyyn asuntokauppaan.
10
Oikein mukava ja asiansa osaava henkilö. Auttoi aktiivisesti ja jaksoi vastata tyhmiin kysymyksiin asiallisesti. Oli mukava asioida hänen kanssaan.
Ljudmila NesterovaOstaja
10
Asiallinen, rauhallinen ongelmia ei ollut kaikki asiat hoitui meitä tyydyttävällä tavalla sekä tiedottaminen asioista toimi hyvin ja myynti meni hyvin, olemme erittäin tyytyväisiä palveluun minkä saimme.
10
Hyvä. Kyllä.Kyllä.Erittäin hyvin.Aivan hyvin,kun ottaa huomioon mikä tilanne asuntokaupassa yleensä tänä aikana oli.
8
Ammattitaito ok. Aikataulut pitivät. Pientä vaikeutta kohteen yhden ongelman selvittämisessä. Ei ollut kuitenkaan kynnyskysymys. Isännöitsijän vajaiden tietojen paikkaus onnistui hyvin. Itse kaupantekotilaisuus sujui mainiosti.
9
Todella miellyttävää ja asiantuntevaa yhteistyötä. Kaikin puolin voin arvioida yhteistyön positiiviseksi ja jouhevaksi. Sovitut asiat pitivät ja välittäjästä välittyi hänen halunsa ja kiinnostuksensa paneutua asiaan.
9
Ihan kiva kaveri. Kesti myynti tosiaan vähän kauan. Lopulta kaupat tehty ja kaikki tyytyväisiä.
Tarja JalavaMyyjä
8
Erinomainen suoritus, Teemu on todella 10 arvoinen välittäjä. Erittäin hyvä käytöksinen. Esitti kaikki asiat hyvin ymmärrettävästi, hoiti kaikki niinkuin oli sovittu. Minun ei tarvinut kuin paperit allekirjoittaa. Ja mikä parasta asuntoni myytiin parissa viikossa.
Marjatta KuismaMyyjä
10
Kaikki meni hyvin ja hommat meni sovitusti. Ei ollut ongelmia. Tulevaisuudessa teen varmasti yhteistyötä kanssanne.
Antti InkinenOstaja
10
Välittäjan selonto- ja tiedonantovelvollisuudessa oli virhe autopaikan osalta. Asia saatiin sovittua minua tyydyttävällä tavalla välittäjän kanssa.
7
Kaikki meni todella hienosti. Teemusta sai heti alusta asti tunnollisen ja rehellisen kuvan .
10
Eka myöhästymistä lukuunottamatta loistavasti. Kiitos!
Tarja PölkkiOstaja
10
Olen erittäin tyytyväinen yritykseenne ja Teemu Kirjosen loistavaan työskentelyyn, kaikki sujui asiallisesti ja ripeästi. Jos eteeni tulee tarve suositella kiinteistönvälitysyritystä, suosittelen varmasti Re/max:a. Lämmin ja iso Kiitos teille ja Teemulle!
Maila UrpilainenMyyjä
10
Teemu hoiti esittelyt ja kaupat joustavasti, ammattitaidolla. Teemun kanssa oli kiva asioida kinteistökaupassa, koska rakennusinsinööri selkeästi tiesi mistä puhui.
Matias PusaOstaja
10
Välittäjä toimi ammatillisesti ja välittävästi. Toiminta oli nopeaa joka tähtäsi toiveisiimme. Välittäjä ymmärsi heti millaista kohdetta olemme etsimässä ja esitteli vain näitä kohteita meille. Emme kuitenkaan vielä päässyt kauppoja toteuttamaan, mutta toivomme keväällä asunto haaveiden täyttyvän. Joustavuus, positiivinen asenne ja ammatillinen ystävällisyys kuvaa välittäjäämme.
Laura LaineMyyjä
10
Yhteistyökykyinen ja ystävällinen välittäjä, mutta asunto jäi myymättä syystä tai toisesta. Ensivaikutelma oli hyvä ja piti paikkansa. Teemu piti luvatun ja vastasi aina nopeasti viesteihin. Ongelmia ei ollut. Jäin miettimään, olisiko olemassa olevaa asiakasrekisteriä voinut käyttää paremmin myynnissä - tarjota asuntoa siis jo muissa esittelyissä käyneille suoraan.
8
Teemusta syntyi hyvä ensivaikutelma jonka täki hänet valittiinkin myymään asuntoa. Todellisuus vastasi ensivaikutelmaa ja teemu teki hyvin töitä asunnon myynnin onnistumiseksi. Ilmaisesti hankalasta markkinatilanteesta johtuen asunto jäi kuitenkin myymättä tässä vaiheessa. Kun asunnon myyntiä jatketaan myöhemmin Teemu todennätöisin valinta jatkamaan myyntiä.
9
Kaikki sujui mainiosti. Välittäjä hoiti tehtävänsä erinomaisesti ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Välittäjästä ja RE/MAXista jäi erittäin positiivinen kokonaiskuva.
10
Kiitos myös Jouni joka otti alunperin asunnon myyntiin!
Titta Maria LehtinenMyyjä
9
Hyvin meni kun kaupat tuli!
9
Välitön, luotettava, avoin! Asiointi oli mutkatonta.
10
Asiat sujuivat hyvin. Asiakirjat tulivat nopeasti. Tarjouksen teko verkossa toimii hyvin. Kiitos yhteistyöstä. Mukavaa oli myös se että välittäjä ilmoittaa isännöitsijälle uuden muuttajantiedot.
Sami KangasahoOstaja
9
Teemun kanssa oli alusta alkaen mukavaa ja mutkatonta asioida. Kaikki hoitui asiantuntevasti ja ripeästi. Myös koulutustausta vaikutti siihen, että valitsimme välittäjäksi juuri Teemun. Meille tärkeää oli juuri asiantuntemus sekä rehellisyys. Kaikki tiesivät, ettei markkinatilanne suosinut meitä myyjänä, mutta kaupat tehtiin silti. Yhteyttäkin olisi varmasti pidetty puolin ja toisin enemmän ja markkinoitu, jos markkinat olivat olleet kiihkeämmät. Kuntokartoittajan aikataulut eivät pitäneet, mutta siitäkin selvittiin. Kiitos myös Juusolle hienoista kuvista.
10
Ensivaikutelma oli positiivinen, iloinen aktiivinen, ammattitaitoinen. Valitettavasti myyntikauden edetessä vaikutelma latistui, "kiinnostus" katosi yhteydenotot harvenivat. Yleisarvio latteahko!
6
Ensivaikutelma erittäin miellyttävä, aikataulut pitivät suunnitelman mukaisesti. Voin lämpimästi suositella Remaxin palveluja
10
Jaana Kolun kanssa hoidettiin ensimmäisestä näytöstä kaupan syntymiseen, Iloinen ja energinen vaikutelma jäi välittäjästä ja kaikki asiat hoitui juuri niinkuin pitikin. Suosittelen tuttavilleni jotka suunnittelevat asunnon myyntiä tai ostoa
Ville Antero LouhiniittyOstaja
8
Joustavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa työtä. Ei mitään moitittavaa.
Pirkko LindforsMyyjä
10
Välittäjän suoritus oli täysin "napa kymppi" kaikki asiat sujui mallikkaasti. Kysymyksiin hän etsi vastaukse eikä sanonut että teidän itse on otettava selvää, niinkuin teidän eräs välittäjä sanoi aikaisemmin
Kali KuivalainenOstaja
10
Olin erittäin tyytyväinen välittäjään
Ulla PajunenMyyjä
9
Välittäjä oli oikein aktiivinen heti ensinäytöstä alkaen ja vaikuttikin ammattitaitoiselta. Oli tavoitettavissa kellon ajasta riippumatta. Ehdottomasti suositukset hänelle!
Miikka TyyneläOstaja
10
Kaikki sujui hyvin, olemme tyytyväisiä ReMaxin välittäjän palveluihin.
9
Ensitapaamisesta lähtien tuli tosi positiivinen ja luotettava kuva myyjästä. Jos tarvitsemme jatkossa välittäjää niin olemme yhteydessä Teemuun sekä remaxiin.
9
Ensivaikutelma oli aktiivinen osaava välittäjä. Ensivaikutelma ei muuttunut matkan varrella. Kaupat syntyivät nopeammin kuin itse välittäjäkään uskoi. Kokonaiskuva oli loistava, suosittelemme lämpimästi välittäjää muillekin.
10
Talokaupat ja kaikki siihen liittyvä sujui oikein hyvin! Sovitussa aikataulussa pysyttiin. Aina sai nopeasti vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
10
Välittäjä oli asiantunteva ja asiansa osaava. Vaikka meidän asuntokauppa sujui todella nopeassa aikataulussa, (joka oli oikein hyvä juttu) niin vaikutelma oli kuitenkin se, että välittäjä piti minut (ostajan) ajan tasalla kaikesta ja kaikki sujui jouhevasti. Hienoa oli myös se, että kauppa saatiin niin nopeasti aikaan ja kupanvahvistamiset ja muut ajat pystyttiin todella hienosti järjestelemään, vaikka itse asun eri paikkakunnalla ja lisäksi työskentelen vielä eri kaupungissa. Välittäjä oli loistava ja oikein kohteliaskin. :)
Katja LuomaOstaja
9
Prosessi oli mutkikas, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Ikävääkin tekstiviestittelyä oli, mutta ymmärrän vastapuolen näkemyksen, en lähde enää enempää purkamaan.
Raija KoskiMyyjä
8
Asunnon välits sujui erittäin hyvin ja uskomattoman nopeasti. Asunto oli myyty kahdeksassa päivässä. Välittäjä on erinomainen asiakaspalvelutyössä; rauhallinen, asiallinen ei liian tyrkyttävä. Hän oli aina tavoitettavissa ja informoi kaikesta. Ongelmia ei ollut. Asuntokaupasta jäi eittäin positiivinen mielikuva. Mielestäni Teemu Kirjonen antaa toiminnallaan ja esiintymisellään myös erinomaisen kuvan RE/MAX asunnonvälitystoimistosta.
10
Talomme saatiin kaupaksi todella nopeasti joten olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Todellakin työtä pelkäämätön välittäjä!
Antti PöystiMyyjä
10
Välittäjä oli oikein hyvä. Markkinatilanne viivytti toimeksiannon toteutumista. Ensimmäiset vuokralaiset olivat surkeita - ei välittäjän vika.
9
Jäi hyvä kuva kaikesta toiminnasta, välittäjä oli ammattitaitoinen ja luotettava, kiitos Teemulle!
Elina SievänenMyyjä
10
Rauhallinen, luotettava ja asiantunteva.
10
En voi valittaa missään aiassa, asunto meni kaupaksi ensimmäisellä näytöllä, toki asiaan liittyy aina myös tuuriakin. Välittäjästä jäi kaikin puolin hyvä kuva. Olen erittäin tyytyväinen.
10
Kaikki kauppaan liittyvät asiat Teemu Kirjonen hoiti esimerkillisesti.
10
Kaikki sujui moitteettomasti. Välittäjä oli mielestäni ammattitaitoinen ja rehellinen. Asunnon sain mielestäni hyvään hintaan ja kaupoista jäi hyvä mieli. Kiitoksia!
10
Kaikki meni loistavasti. Asunto myytiin muutamassa kuukaudessa. Välittäjästä jäi oikein hyvä ja ammattimainen kuva.
9
Kauppahintaa jouduttiin pudottamaan odotettua enemmän.
9
Asiantunteva, asiallinen, amnattimainen
Mona NikkonenMyyjä
9
Kaikki sujui todella kympin arvoisesti, sillä kun perjantaina oli ilmoitus ( joka oli hyvin laatittu ja hyvät ja monipuoliset kuvat ) Oikotiellä ja maanantaina kolme perhettä tuli privaattinäytöille, niin tiistaina jo tuli tarjous, jonka hyväksyin ! Teemulle myös kymppi asioiden sujuvasta hoitamisesta , KIITOS !
Anu VainikkaMyyjä
10
Hyvä oli, kaupat syntyi sopimuskauden puitteissa.
Vesa SalonenMyyjä
10
Kaikki sujui todella hyvin. Asunto myytiin nopealla aikataululla ja kauppahinta oli toivotulla tasolla. Myynnin aikainen yhteydenpito oli säännöllistä ja näytöt raportoitiin hyvin tarkasti. Teemu Kirjonen hoiti asuntokaupat rautaisella ammattitaidolla ja kokonaisuudessaan olemme hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun.
Tuomas LähdetluomaMyyjä
10
Kaikki sujui erittäin hyvin ja asunto meni nopeasti kaupaksi. Asunnon valokuvat olivat huippuluokkaa. Välittäjä piti hyvin meidät ajantasalla missä mennään. Asunnosta saatiin hyvä hinta, kiitos välittäjän. Olemme erittäin tyytyväisiä.
Tiia SaarinenMyyjä
10
Välittäjä vaikutti olevan kiinnostunut ottamaan asuntomme myyntiin ja tekemään parhaansa myynnin eteen. Oli innostunut ja näytti sen. Tämä vaikutelma piti koko prosessin. Välittäjä oli aina tavoitettavissa ja todella joustava meidän myöhäisillekin yhteydenotoille. Saimme pyytäessä neuvoja ja kaikinpuolin homma sujui mutkattomasti. Kiitos Teemulle! Erittäin hyvä fiilis jäi ja suosittelen mielelläni :) Kiitos!
9
Teemu hoiti asiat kaikinpuolin hyvin.
9
Välittäjä antoi vakuuttavan ensivaikutelman, ts. hän erottui edukseen muista kohtaamistani välittäjistä. Vaikutelmaa korosti varmasti se, että hänellä oli muu kiinteistönvälitysalaa tukeva koulutus jonka osaamista hän osasi myös käyttää hyväkseen myyntityössään.
8
Asiantunteva välittäjä, hoiti markkinoinnin ja taustatyön todella hyvin ja piti minut ajantasalla.
Helena KuosmanenMyyjä
10
Monta välittäjää ehti meillä olla ennen kuin Teemu asteli paikalle. Ja täytyy sanoa, että erottui kyllä edukseen. Suosittelen kyllä muillekkin ja suosittelinkin ja toimeksiantosoppari syntyi.
Mikko JalovaaraMyyjä
9
Prosessi sujui erinomaisesti. Ensivaikutelma välittäjästä oli luotettava ja asiansa osaava sekä nykypäivän markkinointitekniikan hallitseva. Ensivaikutelma vahvistui prosessin aikana. Aikataulussa pysyttiin odotettua paremmin eikä yhteistyössä ilmennyt minkäänlaisia ongelmia. Kaikenkaikkiaan arvosana prosessin onnistumisesta on erinomainen ja voin suositella Teemua välittäjäksi myös muille.
Päivi BackmanMyyjä
10
Yleiskuva oli kiitettävä. Valokuvat myyntikohteesta olivat upeita. Teemu ja Juuso olivat aivan ihania.( Minun virheeni vuoksi Juuson kauppa ei onnistunut.) Toivon, etten nyt heti joudu asuntohankintoiin, mutta jos joudun, käännyn REMAX ;in puoleen
10
Olemme käyttäneet Remax toimistoa viimeiden kahden vuoden aikana kolme kertaa. Kaksi kertaa omien asuntojen myynnissä ja nyt ostimme Remax välittäjältä. Olemme erittäin tyytyväisiä asiakkaita.
Anna-Maria HeikkiläOstaja
9
Muuten olimme todella tyytyväisiä mutta kun saatu tarjous alkoi olla lähellä toivottua myyntihintaa välittäjä muuttui painostavaksi.
9
Aktiivinen ja osaavan tuntuinen vaikutelma.
9
Välittäjän kanssa kaikki sujui ongelmitta ja yhteydenpito oli helppoa, mutta ei liian tunkeilevaa mistä emme olisi pitäneet. Me etsimme taloa pitkään ja itseasiassa Teemu oli ensimmäinen välittäjä joka kohteli meitä ihmisinä ja piti tasavertaisena. Olemme matkanvarrella saaneet myös todella ikävää kohtelua muista välitysfirmoista. Iso kiitos Teemulle, löysimme meidän kodin.
Mari VälitaloOstaja
10
Mielestäni kaikki sujui hyvin, meidät otettiin tosissaan ja jos oli jotain asioita mistä emme pitäneet niin ne selvitettiin ja asiat saatiin sovittua. Meille jäi hyvä kuva asuntokaupasta.
Olli SalonenOstaja
9
Kokonaisuudesta ei jäänyt hyvä fiilis- välittäjä ei uskonut tuotteeseen, vertasi useaan kertaan että" samalla rahalla saa omakotitalon", välittäjä halusi lopettaa asunnon myynnin, koska huoneisto ei ollut mennyt kaupaksi neljässä kuukaudessa, välittäjän mukaan toteutuva kauppahinta olisi reilusti vähempi kuin muiden välittäjien arviot, emme tiedä miten asuntoa markkinoitiin vai oliko se vain netissä nämä kuukaudet, meille tuli tunne, että syytä "myymättömyydelle" etsittiin kohteesta.
Piia TommolaMyyjä
7
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste