Hannele Leivo-Kaija
9.5

Apua myymiseen tai ostamiseen
Tilaa ilmainen arvio asunnostasi

Ota yhteyttä

Hannele Leivo-KaijaFinnishEnglishSpanishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV

0400 295 104

hannele.leivo-kaija@remax.fi

Työssäni ei ole kahta samanlaista päivää ja se sopii hyvin haasteita kaipaavalle luonteelleni. Myöskin lain vaateiden muuttuminen pitää hereillä. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja parhaillaan opiskelen kiinteistöalan ammattitutkintoa, viime vuonna suoritin Laillistetun Kiinteistönvälittäjän pätevyyden. Voit siis huoletta uskoa kotisi myynnin käsiini!

Taustaltani olen liikunta-alan moniosaaja ja yrittäjänäkin olen toiminut vuosia. Näistä kokemuksista olen saanut paljon apuja menestykselliseen työhöni välittäjänä. Vapaa-aikani urheilen ja vietän aikaa perheen sekä Lucky-koirani kanssa.

Toimistomme yrittäjä sanoo, että myönteinen elämänasenteeni kuuluu raikuvasta naurustani ja siinä taitaa olla oikeassa. Soita siis minulle kun haluat energisen ja tunnollisen puurtajan kotiasi myymään!


Välittäjästä sanottua

Kokonaisuus meni todella hyvin. Jopa kaikkia odotuksia nopeammin ja paremmin. Jäi hyvin positiivinen kuva yrityksestä ja välittäjästä.
10
Kaikki sujui hienosti
10
Myyntisopimuksen allekirjoituksesta asunto oli verkossa 3 vrk:n ja myyty 7 vrk:n kuluttua täydellä hinnalla. Voiko parempaa toivoa. Olin myös erittäin tyytyväinen valokuvaajaanne.
10
Yhteistyö toimi erinomaisesti, asunto myytiin mielestäni nopeasti, sillä edellinen välittäjä ei saanut lähes vuoden kestäneen yhteistyön aikana juuri mitään aikaiseksi. Myös välitystarjouksen tekemiseen tarttuttiin nopeasti, mistä olin tyytyväinen että asunto saatiin myyntiin nopeasti. Kokonaisuus siis erinomainen! Kiitos!
Minna PajunenMyyjä
10
Oikein pirteä välittäjä, oli helppo asioida ja kaikki sujui alusta loppuun juuri kuten pitääkin!
10
Kaikki sujui hyvin.
Jukka MaksimainenMyyjä
9
Ensivaikutelma oli lämmin. Välittäjä oli koko prosessin ajan erittäin joustava ja rehellinen sekä huolehti että hommat hoituu. Asuntokaupat sujuivat vaivattomasti ja helposti.
Tiina KiviniemiOstaja
9
Jäi todella hyvä kuva välittäjästä ja koko firman toiminnasta! Varmasti otan yhteyttä teihin kun on ajankohtaista taas joskus asuntoa myydä!
9
Ensivaikutelma oli hyvä, kun kerroimme että olemme ensiasunnon ostajia, hän otti enemmän neuvovan roolin.
9
Välittäjän positiivisuus ja ammattitaito teki meihin vaikutuksen. Olemme eritäin tyytyväisiä hänen työskentelyyn. Jos jatkossa tarvitsemme apua asunto kaupoissa niin tiedämme kehen voimme ottaa yhteyttä ja aijomme suositella myös tuttavillemmme. Minkäänlaisia ongelmia ei ollut myynti aikana. Kokonais arvosana 10+.
10
Toiminta oli nopeaa ja erittäin miellyttävää. Hannele oli aivan huippu ja varmasti otan häneen yhteyttä jos asuntoasioissa joskus välittäjää tarvitsen. Yhteydenpito oli helppoa ja vastaaminen nopeaa sekä kysyttyihin kysymyksiin sai aina vastauksen saman päivän aikana eikä sitä siis tarvinut odotella.
9
Välittäjä oli mukva ja hoiti hommansa hyvin. Ostaja löytyi heti ensimmäisestä näytöstä. Hinnan arvointi osui kohdilleen ja ostajien kysymyksiin löytyi vastaukset. Valokuvat asunnosta oli todella upeita ! Voisin suositella muillekkin RE/MAXia
9
Pirteä ja osaava välittäjä
9
Hannele Leivo hoiti mökkimme myynnin mahtavasti ! Oman lomansakin aikana jaksoi hoitaa asiaa ja osasi `tarttua` potentiaaliseen asiakkaaseen oikealla tavalla mikä johti järkevän tarjouksen syntymiseen :) Pelkkää hyvää sanottavaa välittäjästä !
Sari PakulaMyyjä
10
Tunsin välittäjän entuudestaan eli luottamus oli rakennettu jo aikaisemmin. Kaikki meni todella hienosti ja vaivattomasti
Tuomo JärvinenMyyjä
10
Luetettava ja asiakasystävällinen välittäjä, jonka kanssa olen usein asioinut.
9
Kaikki toimi oikein hyvin ja jouhevasti. Aikataulut pitivät. Jäi oikein hyvä maku asuntokaupasta.
Ari RosilaOstaja
9
Monien värikkäiden vaiheiden kautta finaaliin. Välittäjä osoitti hyvää turnauskestävyyttä. Joku toinen olisi jo voinut nostaa kädet pystyyn.
Harri Ossian HonkanenMyyjä
9
Kaikki sujui hyvin ja mielyttävästi:)
Johanna PaljärviMyyjä
9
Kaikki sujui hyvin. Ystävällinen ja osaava välittäjä. Olis kiva tavata toistekin.
10
Miellyttävä ja avoin henkilö, realistinen näkemys asunnon todellisesta hinnasta. Alkuperäisessä aikataulussa (4 kk) ei pysytty. Paljoltikin tama johtui siitä, että asunto pantiin myyntiin kesällä, jolloin kysyntä on vähäisempää kuin muulloin. Kun toimeksiantoa jatkettiin, niin olisin toivonut hieman aktiivisempaa yhteydenpitoa erit. esittelyajankohtien suhteen. Välillä tuli tunne, että onkohan asunto enää myytävänä lainkaan. Kaupasta jäi kuva, että olin tekemisissä kokeneen ammattihenkilön kanssa.
9
Välittäjä oli meille tuttu aikaisemmasta asuntokaupasta ja valitsimme Remaxin sen takia. Kaikki sujui todella hyvin.
9
Asiantunteva, avoin, rento, asiakasläheinen ja voisin sanoa, että ihminen oikeassa paikassa.
10
Välittäjästä syntyi todella ensivaikutelmasta dynaaminen taito ja ote. Aivan kuten omani talon myyjä jonka kolmen edustajan käynnin jälkeen valitsin. Sain tietoja välittömästi kun kysyin ja palvelu alttius oli ihailtavaa. Kiitos. Olin myös käymässä useammassa toimistonne myyntikohteissa ja useamman esittelijän kera. Kenestäkään ei jäänyt huonoa kuvaa. Hannele toimi kiitettävästi.
Rasa KorhonenOstaja
Kyllä, kaikki sujui erittäin hyvin. Oikean valinnan tein, kun valitsin teidät välittäjäksi. Kiitos Hannelelle tosi nopeasta kaupasta ja mukavasta yhteistyöstä.
10
kaikki meni hyvin
9
Aikataulut piti, lupaukset olivat realistisia kaikkiaan.
9
Hannele oli ihana, helposti lähestyttävä ja hoiti hyvin työnsä. Kaikki meni ongelmitta.
Marjo HolopainenOstaja
10
Ihan hyvät fiilikset jäi sekä välittäjästä että hänen toiminnastaan. Tosin kuohuviinitarjoilua jäätiin kaipailemaan asuntokauppojen tekojen jälkeen. Sellainen "muistilista" liite olisi ollut hyvä saada, missä olisi kerrottu mitä kaikkea pitää muistaa tehdä kauppojen jälkeen (muuttoilmoitukset, sähkösopimukset yms.).
8
Ensi näyttöä lukuunottamatta loppu sujui hyvin ja ongelmitta.
9
Todella hyvä mieli ja maku jäi! :)
9
Hannele hoiti asian todella tyylikkäästi. Hän kunnioitti meitä ja itseään, ei ollut tarvetta päteä puolin eikä toisin. Hän oli ystävällinen ja rauhallinen. Hän arvioi asunnon perusteellisesti ja asiantuntevasti. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin kiitettävästi. Asuntokaupasta jäi hyvä ja arvokas mielikuva.
10
Välittäjällä on hyvät sosiaaliset taidot ja hän on helposti lähestyttävä. Hän onnistui itse asiassa eli asuntokaupassa erinomaisesti.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste