Budjettiisi ja toivomallasi alueella sijaitsevan asunnon löytäminen on yleensä paljon aikaa vievä prosessi. Saatat joutua etsimään kohteita internetistä pitkänkin aikaa. Löytäessäsi vihdoin yhden tai kaksi kohdetta alkaa sopivien esittelyaikojen sopiminen jne, tämä vie aikaa ja matkustamiseen kuluu myös rahaa. Valitettavan usein tämän jälkeen joudut vielä totemaan, että kohde on aivan erinäköinen kuin kuvissa. Sama etsiminen alkaa sitten taas alusta. Tekemällä ostotoimeksiannon RE/MAX:n kanssa, välittäjämme etsivät sinulle puolestasi sopivan kohteen. RE/MAX-välittäjät selvittävät etukäteen onko asunto juuri sellainen, jota olet etsimässä ja, että asunto varmasti täyttää asettamasi kriteerit. Tämä säästää rahaa ja vaivaa, ja ennen kaikkea kallisarvoista aikaasi.

Suomessa myyntitoimeksiantoa hoitavat kiinteistönvälittäjät saavat korvauksensa myyjältä. Tämä tarkoittaa sitä, että he usein työskentelevät kaupallisesti enemminkin myyjän kuin ostajan etujen mukaisesti. Tämän takia on suositeltavaa tehdä ostotoimeksianto ja käyttää RE/MAX-välittäjää valvomassa sinun etujasi kaupanteon joka vaiheessa.

Ymmärtääksesi Suomen kiinteistönvälitysmarkkinoita, alaa pitää todella opiskella ja oppiminen vie yleensä useita vuosia. Meillä välittäjät ovat ylpeitä ollessaan oman alueensa asiantuntijoita. He voivat olla apunasi tilanteestasi ja tarpeestasi riippuen. Voit tehdä rauhassa päätöksesi ja luottaa siihen, että RE/MAX-välittäjäsi huolehtii siitä, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotka päätöksen tekoon vaaditaan.

RE/MAX:lla on käytössään markkinoiden parhaimmat järjestelmät, joita apuna käyttäen haluamme sinun kuulevan ensimmäisenä markkinoille tulevista, juuri sinun toiveisiisi sopivista uusista kohteista. Haluatko olla ensimmäinen, joka tietää sinulle sopivista myyntiin tulevista kohteista.

Jotkut parhaista kohteista eivät aina ole yleisesti näytillä esim internetissä. Tämä tarkoittaa sitä, ettet välttämättä saa tietää myyntiin tulevista kohteista, jotka sopisivat juuri sinun toiveisiisi. Meillä on paljon yhteistyökumppaneita, joiden kohteita myymme yksinoikeudella. Kun valitset RE/MAX:n välittäjäksesi, voit ennakkoon kertoa, mitä olet etsimässä ja saat tiedon niistä ennen muita.

Neuvotteluissa haluat pitää huolen siitä, että etujasi valvotaan ja ettet maksa liikaa asunnosta. RE/MAX-välittäjät saavat valmennusta alan parhailta kotimaisilta ja kansainvälisiltä kouluttajilta, jotta he saavuttaisivat toivomasi lopputuloksen kaupanteossa. Käytä siis apunasi aina RE/MAX-ammattilaista.

Tiedämme, että asiakkaana haluat välittäjäsi ymmärtävän vaatimustasosi, budjetin ja aikataulun, jonka mukaan toimitaan. Markkinoilla on valitettavasti monenlaista toimijaa, mutta me RE/MAX:lla voimme ylpeänä sanoa, että esittelemme sinulle tarkan seulonnan jälkeen sellaisia kohteita, jotka täyttävät esittämäsi toiveet ja kriteerit.

Kiinteistön hankinta voi olla hankalaa ja stressaavaa. Me RE/MAX:lla koordinoimme puolestasi kaikki hankintaan liittyvät asiat. Sinä voit olla rauhassa ja antaa ammattilaisen hoitaa asiat puolestasi ja etujesi mukaisesti.

Palvelun, jonka RE/MAX tarjoaa, ei tarvitse päättyä kaupantekoon. Meillä on paljon hyviä yhteistyökumppaneita, joita voimme suositella erilaisiin töihin oli kyseessä sitten esimerkiksi sisustaminen, muuttopalvelu tai jokin muu asia. Kauttamme löydät luotettavat yhteistyäkumppanit. Ota asia puheeksi RE/MAX-välittäjäsi kanssa niin hän tarjoaa sinulle mielellään yhteistyökumppaneidemme palveluita.

RE/MAX toimii 90 maassa ja mikäli haaveilet asunnon ostamisesta esimerkiksi Välimeren alueelta, anna RE/MAX-välittäjän auttaa. Kerro hänelle toiveesi ja autamme sinua paikallisen ammattilaisen kanssa hankkimaan unelmiesi asunnon – TURVALLISESTI!

Ota luottamuksella yhteyttä meihin jo tänään ja hyödy monista eduista, joita saat käyttämällä RE/MAX-välittäjää.

Asuntosijoittaminen on vakaa ja usein myös tuottoisa tapa sijoittaa ja kasvattaa omaisuutesi arvoa. Asuntosijoittamisesta saadut tuotot syntyvät asunnon vuokrauksesta ja arvonnoususta. Parhaan tuoton tarjoavat asunnot löytyvät yleensä kehittyviltä alueilta, jotka ovat hyvien liikeyhteyksien ja lisääntyvien palvelujen läheisyydessä.

Asunnosta saadun tuoton määrä riippuu asunnon sijainnin lisäksi hoitovastikkeesta, asunnon kunnosta ja sen vaatimista remonteista. Remontointitaitoinen tekee usein voittoa ostamalla huonokuntoisempia asuntoja ja nostamalla niiden arvoa remontoimalla.

Asuntosijoittamisen riskeihin kuuluvat asunnon ja taloyhtiön kuntoon ja korjaustarpeisiin liittyvät muutokset ja taloustilanteen heilahtelu. Sijoitusasunnon kunto ja taloyhtiöön tulevat remontit kannattaakin selvittää huolellisesti etukäteen. Tässä autamme sinua mielellämme.
Osaamme kertoa, mistä sijoittamisasunnon hankkiminen on juuri nyt kannattavinta ja millaisia vaihtoehtoja sijoittamiseen on tarjolla. Käänny siis välittäjämme puoleen >

Kysy lisääTietosuojaseloste

Noste Oy LKV

Aleksanterinkatu 25 A
15140 LAHTI
Puh. 044 975 8585
noste@remax.fi